MOTORSPORT PRODUCTS NET, NERF AC/H/K/P/S/Y BLK 81-0102

Cikkszám:
875727
Gyári cikkszám:
81-0102

24199.999987

19055.1181

24 200 Ft

Nettó: 19 055 Ft

MOTORSPORT PRODUCTS NET, NERF AC/H/K/P/S/Y BLK 81-0102

Rendelhető
Rendelhető

MOTORSPORT PRODUCTS NET, NERF AC/H/K/P/S/Y BLK 81-0102

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > ATV/UTV/Jet Ski

Gyártó: MOTORSPORT PRODUCTS

Fedezd fel a MOTORSPORT PRODUCTS NET, NERF AC/H/K/P/S/Y BLK 81-0102 kiváló minőségű motoralkatrészünket, amelyet kifejezetten ATV, UTV és Jet Ski járművekhez terveztek. Ez a termék a MOTORSPORT PRODUCTS gyártó egyik prémium kategóriás darabja, amely biztosítja a biztonságot és a megbízhatóságot minden terepen.

A MOTORSPORT PRODUCTS NET, NERF AC/H/K/P/S/Y BLK 81-0102 egy rendkívül tartós és magas teljesítményű háló, amely a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelel. Aszfalton és terepen egyaránt kiválóan teljesít. Az erős fekete színű konstrukció robusztus, ugyanakkor könnyű, így nem növeli jelentős mértékben a jármű súlyát, de garantálja az extra védelmet és stabilitást.

Főbb tulajdonságok:

  • Speciális tervezésű háló, amely maximális biztonságot és védelem nyújt
  • Kiváló minőségű termék a MOTORSPORT PRODUCTS gyártótól
  • Alkalmas ATV-k, UTV-k és Jet Ski-k számára
  • Fekete színű, erős konstrukció
  • Könnyű, de tartós anyagból készült

A MOTORSPORT PRODUCTS NET, NERF AC/H/K/P/S/Y BLK 81-0102 azért lett kifejlesztve, hogy minden motoros biztonságban érezhesse magát akár a legkeményebb terepen is. A háló kialakítása olyan mértékű védelmet nyújt, amelyet csakis a legjobb minőségű motoralkatrészek biztosítani tudnak. Ez a termék nemcsak a biztonságról szól, hanem a vezetési élmény soha nem látott javításáról is.

Ezenkívül ez a termék könnyen felszerelhető, így nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. A beépítése intuitív, és rövid idő alatt elvégezhető, ami azt jelenti, hogy hamar élvezheted a nyújtott előnyöket.

A MOTORSPORT PRODUCTS NET, NERF AC/H/K/P/S/Y BLK 81-0102 kompatibilis a következő modellekkel: AC, H, K, P, S, Y. Ez a sokoldalúság teszi igazán értékes választássá minden motoros számára, aki a legjobbra törekszik.

Most van itt az idő, hogy megszerezd ezt a kiváló minőségű motoralkatrészt és megnöveld járműved biztonságát és teljesítményét.

Vásárold meg még ma és tapasztald meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges