ASTERISK Carbon Cell PRO - szénszálas térdgép / térdvédő - Pár AST-CC-**-P-1.0-PRO

Gyártó:
Cikkszám:
994345
Gyári cikkszám:
AST-CC-**-P-1.0-PRO

365599.999939

287874.0157

365 600 Ft

Nettó: 287 874 Ft

ASTERISK Carbon Cell PRO - szénszálas térdgép / térdvédő - Pár AST-CC-**-P-1.0-PRO

  • L
  • M
  • S
  • XL
Rendelhető
Rendelhető

ASTERISK Carbon Cell PRO - szénszálas térdgép / térdvédő - Pár AST-CC-**-P-1.0-PRO

A ASTERISK Carbon Cell PRO szénszálas térdgép / térdvédő a motorosok számára kifejlesztett leginnovatívabb és legmagasabb színvonalú védelmi eszköz. A termék, amely a motoralkatrész kategóriában található, különösen a ruházati részlegen, a felnőtt térdgepek között, professzionális megoldást kínál mindazok számára, akik magas szintű védelmet és kényelmet keresnek.

Prémium minőségű anyagok

Ez a térdgép a legkorszerűbb szénszálas technológiát alkalmazza, amely garantálja a maximális tartósságot és könnyű súlyt. A szénszálak rendkívüli szilárdságot és ellenálló képességet biztosítanak anélkül, hogy megterhelnék a viselőjét, így a felhasználók élvezhetik a szabad mozgást és komfortot minden motorozás során.

Anatómiailag tervezett dizájn

A ASTERISK Carbon Cell PRO térdvédőt úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a térd anatómiai formájához, így a maximális védelmet biztosít minden motoros számára. Az állítható hevederek lehetővé teszik a testreszabott illeszkedést, ami tovább növeli a kényelmet és megakadályozza az elmozdulást használat közben.

Multifunkcionális védelmi megoldás

Ez a térdvédő nem csak a térdízületek védelmét garantálja, hanem a comb és az alsó lábszár is védve van a potenciális sérülések ellen. A beépített ütéselnyelő rétegek hatékonyan csillapítják az ütéseket, minimalizálva a sérülés kockázatát egy esetleges baleset során.

Szellőzés és kényelem

A termék tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a szellőzésre, így a motoros bőr lélegezhet még a hosszú utak során is. A belső borítás puha és légáteresztő anyagokból készült, továbbá a kiváló párnázottság biztosítja a hosszan tartó kényelmet.

Könnyű karbantartás

A ASTERISK Carbon Cell PRO térdvédő rendkívül egyszerűen karbantartható. Az anyagok tartósságának köszönhetően könnyű tisztítani és hosszú távon megőrzi állapotát. Emellett a cserélhető alkatrészek megkönnyítik a javítást, így hosszabb élettartamot biztosítanak a termék számára.

Ideális választás minden motoros számára

A ASTERISK Carbon Cell PRO térdvédő-t azoknak tervezték, akik komolyan veszik a motoros biztonságot és nem hajlandók kompromisszumot kötni a minőség és a kényelem terén. Legyen szó professzionális versenyzőkről vagy lelkes amatőrökről, ez a térdgép ideális választás mindenki számára, aki a legjobbat keresi.

Rendelje meg most webshopunkból, és élvezze a legújabb technológiák nyújtotta védelmi megoldásokat minden motoros kalandja során! Ne feledje, hogy a biztonság az első!

#Méret XL
#Méret S
#Méret L
#Méret M
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett