BS BATTERY SLA Factory-Activated AGM Maintenance-Free Akkumulátorok 300669

Gyártó:
Cikkszám:
978767
Gyári cikkszám:
300669

14299.999975

11259.8425

14 300 Ft

Nettó: 11 260 Ft

BS BATTERY SLA Factory-Activated AGM Maintenance-Free Akkumulátorok 300669

Rendelhető
Rendelhető

BS BATTERY SLA Factory-Activated AGM Maintenance-Free Akkumulátorok 300669

Fedezd fel a motorkerékpárok számára kifejlesztett BS BATTERY SLA Factory-Activated AGM Maintenance-Free Akkumulátor 300669 előnyeit! Ez a csúcstechnológiás akkumulátor kifejezetten motorosok igényeire szabott, és tökéletes választás mindazok számára, akik megbízhatóságot és teljesítményt keresnek.

Miért válaszd a BS BATTERY SLA Factory-Activated AGM Maintenance-Free Akkumulátorokat?

  • Teljesen karbantartásmentes: A BS BATTERY SLA AGM akkumulátorok előre aktiváltak és zárt rendszerűek, ami azt jelenti, hogy soha nem szükséges vizet utántölteni vagy ellenőrizni az elektrolit szintjét.
  • Hosszú élettartam: Az AGM technológiának köszönhetően ezek az akkumulátorok hosszabb élettartammal büszkélkedhetnek, mint a hagyományos ólomsavas akkumulátorok.
  • Kiváló teljesítmény: Az AGM (Absorbent Glass Mat) technológia stabil és erőteljes indítást biztosít még a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is.
  • Vázon belüli helytakarékosság: Az AGM akkumulátorok kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű telepítést szűk helyeken is, így optimálisan ki tudod használni a rendelkezésre álló teret.
  • Biztonság és megbízhatóság: Zárt rendszerük révén nem szivárog az elektrolit, ami a hagyományos ólomsavas akkumulátorok esetén gyakran előfordul. Ez növeli a motorkerékpár és a motoros biztonságát is.

Technikai jellemzők

  • Feszültség: 12V
  • Kapacitás: 10Ah
  • Indítóáram (CCA): 200A
  • Polaritás: Pozitív baloldalon
  • Méretek (HxSzxV): 150mm x 87mm x 145mm

Alkalmazhatóság

A BS BATTERY SLA Factory-Activated AGM akkumulátor szinte minden típusú motorkerékpárhoz alkalmazható, beleértve a sportmotorokat, túramotorokat, robogókat és choppereket. Azonban mindig ajánlott ellenőrizni az OEM specifikációkat a kompatibilitás biztosítása érdekében.

Telepítési útmutató

  1. Győződj meg róla, hogy a motorkerékpár kikapcsolt állapotban van, és eltávolítottad a régi akkumulátort.
  2. Helyezd be az új BS BATTERY SLA AGM akkumulátort a motor akkumulátor rekeszébe.
  3. Csatlakoztasd a pozitív (+) kábelt a pozitív pólushoz.
  4. Csatlakoztasd a negatív (-) kábelt a negatív pólushoz.
  5. Rögzítsd az akkumulátort, hogy stabilan álljon, és ellenőrizd a csatlakozásokat.

A BS BATTERY SLA Factory-Activated AGM Maintenance-Free Akkumulátor 300669 megvásárlása nem csak a motor teljesítményét növeli, hanem az élettartamát és a motoros biztonságát is javítja. Ne habozz, és szerezd be most webshopunkon keresztül, hogy biztosítsd a legjobb élményt minden út során!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges