ACERBIS X-SIDE TÁSKA AC 0024216

Gyártó:
Cikkszám:
875628
Gyári cikkszám:
AC 0024216

11800.000022

9291.3386

11 800 Ft

Nettó: 9 291 Ft

ACERBIS X-SIDE TÁSKA AC 0024216

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-SIDE TÁSKA AC 0024216

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Táskák, hátizsákok > Táska

Gyártó: ACERBIS

A ACERBIS X-SIDE TÁSKA AC 0024216 egy kiváló minőségű, praktikus és strapabíró táska, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Ez a táska minden motoros igényeit kielégíti, legyen szó napi városi közlekedésről, hosszú túrákról vagy akár terepmotorozásról. Az ACERBIS híres a megbízhatóságáról és innovatív megoldásairól, és ez a táska sem kivétel e szabály alól.

Főbb jellemzők:

  • Erős, kopásálló anyag: A táska felületének anyaga kiváló minőségű, vízálló és kopásálló, így hosszú távon is megbízható társa lehet a motorosoknak.
  • Nagy tárolókapacitás: A táska űrtartalma elegendő helyet biztosít minden szükséges felszerelésnek, így nem kell kompromisszumot kötnie a biztonság és a kényelem között.
  • Kényelmes viselet: Az állítható pántok és párnázott vállpántok biztosítják, hogy a táska hosszú távú használat során is kényelmes maradjon.
  • Biztonsági elemek: A táskán fényvisszaverő elemek találhatók, amelyek növelik a láthatóságot és a biztonságot éjszakai motorozás során.
  • Több zseb és rekesz: Különböző méretű zsebek és rekeszek biztosítják a tárgyak rendezett tárolását, így könnyen megtalálhatja, amire szüksége van.
  • Egyedi design: Az ACERBIS X-SIDE táska modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik, amely jól illeszkedik bármilyen motorhoz és motoros ruházathoz.

A ACERBIS X-SIDE TÁSKA AC 0024216 kialakítása során nagy figyelmet fordítottak a részletekre és a funkcionalitásra. A táska elülső részén elhelyezett cipzáras zsebek gyors hozzáférést biztosítanak a legfontosabb tárgyakhoz, mint például a telefonhoz, pénztárcához vagy kulcsokhoz. Az oldalsó rekeszek ideálisak kisebb eszközök vagy személyes tárgyak tárolására.

Ez a táska tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék kombinálni a funkcionalitást és a stílust. Az erős anyagok és a gondos kidolgozás garantálják, hogy a táska hosszú élettartamú lesz, és mindvégig megőrzi eredeti állapotát. Az ACERBIS X-SIDE táska emellett könnyen tisztítható, így mindig újszerű marad.

Összességében az ACERBIS X-SIDE TÁSKA AC 0024216 egy kiváló választás mindenkinek, aki megbízható és kényelmes táskát keres motoros túrákhoz vagy mindennapi használatra. Fedezze fel az ACERBIS által kínált minőséget és kényelmet, és tegye még élvezetesebbé motoros élményeit!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és rendeljen még ma az ACERBIS hivatalos webáruházából vagy keresse fel a legközelebbi viszonteladót!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták