ACERBIS TÉRDVÉDŐ SOFT JUNIOR 3.0 - Junior AC 0022779.323

Gyártó:
Cikkszám:
754378
Gyári cikkszám:
AC 0022779

17000.000036

13385.8268

17 000 Ft

Nettó: 13 386 Ft

ACERBIS TÉRDVÉDŐ SOFT JUNIOR 3.0 - Junior AC 0022779.323

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Térdvédő Soft Junior 3.0 - Junior AC 0022779.323

Üdvözöljük webshopunkon, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészek és ruházati termékek találhatók! Bemutatjuk az ACERBIS Térdvédő Soft Junior 3.0-t, amit kifejezetten fiatal motorosok számára fejlesztettek ki, hogy biztosítsa a maximális biztonságot és kényelmet.

Kiemelkedő Védelem és Kényelem

Az ACERBIS márka híres arról, hogy folyamatosan magas színvonalú és innovatív termékeket kínál a motoros közösség számára. Az ACERBIS Térdvédő Soft Junior 3.0 egyaránt készült kezdő és haladó junior motorosok számára. A térdvédő puha, rugalmas anyagból készült, amely lehetővé teszi a mozgás szabadságát, miközben maximális védelmet nyújt az ütések és esések ellen.

Tartósság és Minőség

Ez a térdvédő a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy hosszú időn át szolgálja fiatal motorosát. Az ergonomikus kialakítás és a lélegző anyag biztosítja, hogy a térdvédő kényelmes legyen akkor is, ha hosszú órákon át viselik. Az állítható pántok segítségével tökéletesen illeszkedik a lábra, így nem mozdul el, és maximális védelmet nyújt minden helyzetben.

Különleges Tulajdonságok

  • Rugalmas anyag: A puha, rugalmas anyag biztosítja a mozgás szabadságát anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a védelem terén.
  • Ergonomikus kialakítás: A speciális tervezésnek köszönhetően a térdvédő tökéletesen illeszkedik a láb formájához.
  • Állítható pántok: A pántok segítségével könnyen beállítható a térdvédő feszessége, így az mindig a helyén marad.
  • Lélegző anyag: Az anyag jó légáteresztő képességgel rendelkezik, ami segít elkerülni az izzadást és a kellemetlen érzést hosszabb használat során is.
  • Könnyen tisztítható: Az ACERBIS Térdvédő Soft Junior 3.0 könnyen tisztítható, ami szintén hozzájárul a hosszú élettartamához.

Az Ideális Választás Junior Motorosok Számára

Az ACERBIS Térdvédő Soft Junior 3.0 az ideális választás minden junior motoros számára, akik komolyan veszik a motorozást és a biztonságot. Segít abban, hogy a fiatal motorosok biztonságban és védelem alatt érezzék magukat minden pillanatban, miközben élvezik a motorozás szabadságát.

Vásárlás és Szállítás

Webshopunk egyszerű és gyors vásárlási folyamatot kínál. A terméket néhány kattintással megrendelheti, és rövid időn belül kiszállítjuk Önhöz. Amennyiben bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Ne hagyja ki ezt a kivételes térdvédőt, amely kifejezetten a jövő motorosait szolgálja! Rendelje meg most!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges