ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION SÁRVÉDŐK (FEKETE * PIROS/FEKETE) AC 0009708

Gyártó:
Cikkszám:
736009
Gyári cikkszám:
AC 0009708

15300.000007

12047.2441

15 300 Ft

Nettó: 12 047 Ft

ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION SÁRVÉDŐK (FEKETE * PIROS/FEKETE) AC 0009708

  • Fekete (090)
  • Piros/Fekete (349)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION SÁRVÉDŐK (FEKETE * PIROS/FEKETE) AC 0009708

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Sárvédők > Első sárvédő

Gyártó: ACERBIS

Üdvözöljük a motoralkatrész webshopunkban, ahol meghívjuk önt, hogy fedezze fel legújabb és legmodernebb termékeinket. Bemutatjuk az ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION SÁRVÉDŐK (FEKETE * PIROS/FEKETE) AC 0009708 termékünket, amely a motorkerékpár rajongók és a profik körében is nagy népszerűségnek örvend.

Termékjellemzők:

  • Szín: Fekete * Piros/Fekete
  • Modell: AC 0009708
  • Kategória: Első sárvédő

Az Acerbis Supermoto Evolution sárvédők az innovatív dizájn és a kiemelkedő anyaghasználat kombinációjával készültek. Ezek a sárvédők kiváló választás mind a hobbi motorosok, mind a hivatásos versenyzők számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a minőség vagy a teljesítmény terén.

Kiváló minőségű anyagok

Az ACERBIS termékek híresek a tartósságukról és a kiváló minőségű anyaghasználatukról. Az SUPERMOTO EVOLUTION sárvédők is ezen elvárásoknak megfelelően készülnek, extra erős és rugalmas műanyagból, amely képes ellenállni a legszélsőségesebb környezeti hatásoknak is.

Modern dizájn

Az ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION sárvédők nemcsak funkcionalitásban, hanem megjelenésben is kimagaslók. A fekete és piros színkombináció elegáns és sportos külsőt kölcsönöz motorkerékpárjának, miközben kiválóan illeszkedik a jármű aerodinamikájához.

Megbízhatóság és teljesítmény

A sárvédő tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak a megbízhatóságra és a teljesítményre. Az ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION sárvédők kiemelkedő védelmet nyújtanak a sár, víz és egyéb szennyeződések ellen, miközben minimalizálják a légellenállást is. Ez különösen fontos azok számára, akik versenyeken vesznek részt, ahol minden egyes másodperc számít.

Egyszerű telepítés

A sárvédők telepítése rendkívül egyszerű és gyors, így nem szükséges szakember segítségét igénybe venni. A mellékelt részletes útmutatók minden lépést pontosan ismertetnek, hogy ön könnyedén és zökkenőmentesen felszerelhesse új sárvédőit.

Kedvező ár és elérhetőség

A webshopunkban elérhető ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION SÁRVÉDŐK (FEKETE * PIROS/FEKETE) AC 0009708 rendkívül kedvező áron kaphatók. Célunk, hogy minden motoros számára elérhetővé tegyük a legmagasabb minőségű termékeket, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük az áron.

Rendelje meg most az új ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION sárvédőit webshopunkban, és élvezze a kiváló minőséget és a modern dizájnt!

Miért válassza az ACERBIS SUPERMOTO EVOLUTION-t?

Az Acerbis márka hosszú évek óta elismert név a motoralkatrészek piacán. Az innovatív megoldásaik és elkötelezettségük a minőség iránt miatt számos motoros választja az Acerbis termékeit. A SUPERMOTO EVOLUTION sárvédők sem kivételek, hiszen a legújabb technológiákat és anyagokat alkalmazzák, hogy ön a lehető legjobb motorozási élményt élvezhesse.

Cikkszám: 736009
Gyári cikkszám: AC 0009708
#Szín Fekete (090)
#Szín Piros/Fekete (349)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges