ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467

Gyártó:
Cikkszám:
982159
Gyári cikkszám:
AC 0023467

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Napellenző

Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467 egy prémium minőségű napellenző, amely kifejezetten a motorosok igényei szerint lett kifejlesztve. Ez a termék nemcsak a stílust, hanem a funkcionalitást is szem előtt tartja, ami elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes motoros élményhez.

Ez a napellenző a legújabb technológiával készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló minőséget. Az ACERBIS egy elismert márka a motoros piacon, amelynek termékei mindig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467 esetében sincs ez másképp, hiszen ez a napellenző kiváló minőségű, ultravékony és könnyű anyagból készült.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: Kiváló minőségű műanyag, amely ellenáll az UV sugárzásnak és a hőmérsékleti ingadozásoknak.
  • Dizájn: Modern és esztétikus graffix dizájn, amely kifejezetten a divatos és sportos motorosok számára készült.
  • Kompatibilitás: Tökéletesen illeszkedik több ACERBIS sisakmodellhez, beleértve a legújabb sorozatokat is.
  • Védelem: Maximális védelmet nyújt a napfénytől, csökkenti a vakítást és hozzájárul a tisztább látáshoz.
  • Egyszerű telepítés: Gyorsan és könnyen felszerelhető a sisakra, nem igényel speciális szerszámokat.

A termék tökéletes választás mindazok számára, akik gyakran motoroznak nappal, különösen nyáron, amikor az erős napsugarak zavarhatják látásukat. A napellenző speciális bevonata csökkenti a fényvisszaverődést és javítja a látási viszonyokat, ami növeli a biztonságot az úton.

Ezenkívül az ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467 könnyű és kényelmes viselet, ami nem terheli meg a sisakot és a motoros fejét. Az ultravékony kialakításnak köszönhetően szinte észrevétlen marad, miközben kiváló védelmet nyújt.

A stílusos graffix mintázat hozzáad egy egyedi megjelenést a sisakhoz, ami különlegessé teszi a motoros megjelenését. Ha egy olyan kiegészítőt keresel, amely egyszerre praktikus és divatos, akkor az ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467 a legjobb választás számodra.

Összegzésül, az ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467 egy kivételes minőségű napellenző, amely megfelel a legszigorúbb elvárásoknak is. Kiváló anyaghasználat, modern dizájn és maximális védelem jellemzi, ami elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes motorozáshoz.

Áruházunkban a legjobb áron kínáljuk ezt a fantasztikus terméket, emellett gyors szállítást és kiváló ügyfélszolgálatot biztosítunk. Ne habozz, szerezd be most az ACERBIS REACTIVE GRAFFIX VISOR AC 0023467 napellenzőt, és élvezd a motorozás minden pillanatát zavartalanul!

Cikkszám: 982159
Gyári cikkszám: AC 0023467
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges