ACERBIS klep sisak AC 0013631

Gyártó:
Cikkszám:
750555
Gyári cikkszám:
AC 0013631

8500.000018

6692.9134

8 500 Ft

Nettó: 6 693 Ft

ACERBIS klep sisak AC 0013631

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS klep sisak AC 0013631

Tökéletes Kiegészítő a Motorosok számára

Az ACERBIS klep sisak AC 0013631 egy innovatív és kiváló minőségű sisakrostély, amelyet a neves ACERBIS gyártó tervezett és fejlesztett. Ez a termék különösen alkalmas a lelkes motorosok számára, akik nem csupán a biztonságot, hanem a kényelmet és a stílust is első helyen tartják.

Kiváló Minőség és Tartósság

Ez a klep kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Minden részletre figyelmet fordítottak, hogy a motorosok számára maximális védelmet és kényelmet nyújtson. Az ACERBIS termékek híresek tartósságukról, és ez a modell sem kivétel.

Ergonomikus Tervezés és Kényelem

Az ergonómikus tervezés biztosítja, hogy a klep tökéletesen illeszkedjen a sisakhoz, ezzel növelve a viselési kényelmet hosszabb motorozások során is. A modern technológiáknak köszönhetően a visszaverődő fényeket hatékonyan szűri és csökkenti, ami javítja a látási viszonyokat és növeli a vezetés biztonságát.

Stílus és Esztétika

Az ACERBIS nagy hangsúlyt fektet a termékek esztétikai megjelenésére is. Az AC 0013631 klep elegáns és aerodinamikus kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti bármely modern motoros sisak dizájnját. Legyen szó akár városi motorozásról, akár hosszabb túrákról, minden motoros számára ideális választás.

Könnyű Telepítés és Karbantartás

Az ACERBIS sisakrostélyok könnyen felszerelhetők és karbantarthatók. Az egyszerű és gyors telepítési folyamatnak köszönhetően pár perc alatt cserélhető, így nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. A karbantartás szintén egyszerűen megoldható, mivel a kiváló minőségű felületkezelés ellenáll a karcolásoknak és a piszkolódásnak.

Tökéletes Ajándék a Motorosok Számára

Az ACERBIS klep sisak AC 0013631 nem csupán a motorosok számára hasznos kiegészítő, hanem kitűnő ajándékötlet is azok számára, akik szerettük hobbiját és biztonságát szeretnék támogatni. Ajándékozzon stílust és minőséget a legközelebbi születésnapra, ünnepre vagy bármilyen különleges alkalomra.

Vásárlói Visszajelzések és Elégedettség

A vásárlói visszajelzések szerint az ACERBIS klep sisak AC 0013631 kiváló választás minden motoros számára. A termék iránti elégedettségük és pozitív értékeléseik azt mutatják, hogy az ACERBIS megbízható és minőségi termékeket kínál a piacon. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tapasztalja meg Ön is az ACERBIS termékek nyújtotta előnyöket.

Vásároljon Most az Ön Webshopjában

Ne várjon tovább! Rendelje meg az ACERBIS klep sisak AC 0013631-et most, és élvezze a motorozás minden pillanatát biztonságban és stílusosan. A terméket gyorsan és egyszerűen megrendelheti webshopunkból, ahol számos más kiváló minőségű motoralkatrész és kiegészítő is várja Önt. Élvezze a kiváló vásárlási élményt és a gyors szállítást.

Cikkszám: 750555
Gyári cikkszám: AC 0013631
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges