ACERBIS Első Légbeömlő AC 0024026

Gyártó:
Cikkszám:
980493
Gyári cikkszám:
AC 0024026

4399.999963

3464.5669

4 400 Ft

Nettó: 3 465 Ft

ACERBIS Első Légbeömlő AC 0024026

  • Fekete/Fehér (315)
  • Piros/Fehér (343)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Első Légbeömlő AC 0024026

Bemutatjuk az ACERBIS Első Légbeömlő AC 0024026-ot, mely ideális választás minden motoros számára, akik szeretnék javítani motoros sisakjuk szellőzését és kényelmét. Ez a magas minőségű légbeömlő a jól ismert ACERBIS márka garantáltan megbízható terméke, amelyet kifejezetten a motoralkatrészek és ruházat piacára terveztek.

A ACERBIS vállalat világszerte ismert a kiváló minőségű motoros alkatrészek és tartozékok gyártásáról. Az innováció és a motorosok iránti elkötelezettségük révén olyan termékeket hoznak létre, amelyek nemcsak funkcionalitásban, de designban is kiemelkednek. Az Első Légbeömlő AC 0024026 sem kivétel ez alól. Elsődleges célja, hogy növelje a sisakod szellőzését, ezáltal a hosszabb utazások során is maximális kényelmet biztosítson.

Tulajdonságok:

  • Kiváló szellőzés: Az AC 0024026 modell gondos tervezésének köszönhetően jelentősen növeli a sisak belsejébe jutó friss levegő mennyiségét, amely hűvösebb érzetet és jobb komfortot biztosít.
  • Egyszerű felszerelés: A légbeömlőt könnyen és gyorsan felszerelheted bármilyen kompatibilis sisakra, anélkül, hogy szakember segítségére lenne szükséged.
  • Prémium anyagok: Az ACERBIS a legjobb minőségű anyagokat használja termékei gyártásához, így az AC 0024026 is rendkívül tartós és ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben.
  • Ergonomikus design: Az esztétikai megjelenés mellett az ACERBIS Légbeömlő rendkívül ergonomikus, így nem zavarja a sisak viselését, és nem befolyásolja a látóteret.
  • Könnyű súly: Az ultrakönnyű kialakításnak köszönhetően a légbeömlő nem növeli jelentősen a sisak súlyát, így hosszabb viselés során sem okoz kényelmetlenséget.

A motoralkatrész > ruházat > sisak tartozék > légbeömlő kategóriába tartozik, így biztos lehetsz benne, hogy kifejezetten a motorosok igényeihez lett kifejlesztve.

Hogyan használjuk?

A ACERBIS Első Légbeömlő AC 0024026 alkalmazása rendkívül egyszerű. Először távolítsd el a sisakod esetleges régi légbeömlőjét, majd helyezd be az új ACERBIS légbeömlőt a sisak megfelelő helyére. Ügyelj arra, hogy a légbeömlő szorosan illeszkedjen, hogy ne szabaduljon ki menet közben. A legjobb eredmény érdekében rendszeresen ellenőrizd és tisztítsd meg a légbeömlőt a felgyülemlett szennyeződésektől.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a motorosoknak, akik gyakran tesznek meg hosszabb távolságokat, és különösen fontos számukra a megfelelő szellőzés és komfort érzet. A légbeömlő azoknak is ideális, akik szeretnének modernizálni vagy feljavítani meglévő motoros felszerelésük funkcionalitását és megjelenését.

Válassz Te is az ACERBIS megbízható és népszerű termékei közül, és tapasztald meg a minőségi motorozás élményét! Az ACERBIS Első Légbeömlő AC 0024026 segítségével növelheted a komfortérzeted és biztonságod, ami elengedhetetlen a hosszabb utak során. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, és tedd még kényelmesebbé motoros kalandjaidat ezzel a kiváló légbeömlővel!

#Szín Piros/Fehér (343)
#Szín Fekete/Fehér (315)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges