ACERBIS BACK SOFT 2.0 - SZÜRKE - EGY MÉRET AC 0017169.070

Gyártó:
Cikkszám:
756521
Gyári cikkszám:
AC 0017169

34200.000053

26929.1339

34 200 Ft

Nettó: 26 929 Ft

ACERBIS BACK SOFT 2.0 - SZÜRKE - EGY MÉRET AC 0017169.070

  • Szürke (070)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS BACK SOFT 2.0 - SZÜRKE - EGY MÉRET AC 0017169.070

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motorosok számára kínálunk kiváló minőségű motoralkatrészeket és ruházatot. Bemutatjuk az ACERBIS BACK SOFT 2.0 hátpáncélt, amely innovatív formatervezésével és kivételes védelmi teljesítményével tűnik ki.

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Páncél, Kabát és Mellény > Hátpáncél

Gyártó: ACERBIS

Termékkód: AC 0017169.070

Szín: Szürke

Termék Leírás

Az ACERBIS BACK SOFT 2.0 a legújabb generációs hátpáncélok közé tartozik, amely innovatív anyagok és technológiák segítségével nyújt maximális védelmet és kényelmet a motorosok számára. A hátpáncél tökéletesen illeszkedik a test formájához, és optimális védelmet nyújt a gerincnek és a hát fontos részeinek egy esetleges baleset során.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyag: Az ACERBIS nagy figyelmet fordít az anyagminőségre, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és a magas szintű védelmet.
  • Rugalmas és könnyű: Az új generációs habanyag könnyű, és magas fokú rugalmassággal rendelkezik, így viselése szinte észrevehetetlen.
  • Kényelmes viselet: Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a hátpáncél tökéletesen illeszkedjen bármilyen testformához, anélkül, hogy akadályozná a mozgást.
  • Légáteresztő dizájn: Az anyag légáteresztő tulajdonságainak köszönhetően optimális szellőzést biztosít a hosszú motorozások során is.
  • Könnyű karbantartás: A hátpáncél könnyen tisztítható, így mindig frissen tartható.

Ezen tulajdonságok teszik az ACERBIS BACK SOFT 2.0-t a motorosok első választásává, akik értékelik a biztonságot, kényelmet és az innovatív technológiát. A hátpáncél ideális minden motorozási stílushoz, legyen szó túrázásról vagy városi motorozásról.

Miért válassza az ACERBIS BACK SOFT 2.0-t?

Az Acerbis egy világszinten elismert márka, amely hosszú múltra tekint vissza a motoros védőfelszerelések piacán. Termékeik innovatívak, megbízhatóak és kiváló minőségűek, így garantálják a motorosok biztonságát és kényelmét minden helyzetben. Az ACERBIS BACK SOFT 2.0 hátpáncél tökéletes választás mindazok számára, akik maximális védelmet keresnek egy könnyű és kényelmes formában.

Rendelje meg most az ACERBIS BACK SOFT 2.0 hátpáncélt webshopunkban, és élvezze a biztonságos és kényelmes motorozás minden pillanatát! Legyen Ön is részese a minőségnek és innovációnak, amit az ACERBIS nyújt!

Ne maradjon le, kezdje el teljes biztonságban élvezni a motorozás örömeit – válassza az ACERBIS BACK SOFT 2.0 hátpáncélt még ma!

#Szín Szürke (070)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges