ACERBIS ÁTLÁTSZÓ NAPSZEMÜVEG TELJES ARC FS AC 0024267

Gyártó:
Cikkszám:
875903
Gyári cikkszám:
AC 0024267

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

ACERBIS ÁTLÁTSZÓ NAPSZEMÜVEG TELJES ARC FS AC 0024267

  • Áttetsző (120)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Átlátszó Visor Full Face FS AC 0024267

Frissítsd fel motoros felszerelésedet az ACERBIS kiváló minőségű átlátszó napellenzőjével, amely kompatibilis a Full Face FS AC 0024267 sisakkal. Ez a napellenző rendkívül megbízható és stílusos választás minden motoros számára, aki maximális biztonságot és kényelmet keres a motorozás közben.

Az ACERBIS márka híres a kiváló minőségű motoralkatrészek és tartozékok terén, és ez az átlátszó napellenző sem kivétel. Az anyaga speciális polikarbonát, amely kiváló védelmet nyújt az UV-sugarak, a szél, a por és a rovarok ellen. Ezenkívül a napellenző ellenáll a karcolásoknak és ütésálló, így hosszú élettartamot biztosít.

A napellenző megtervezésénél figyelembe vették a motorosok igényeit, így a formája és mérete tökéletesen illeszkedik a Full Face FS AC 0024267 sisakhoz anélkül, hogy csökkentené a látómezőt. Az átlátszó kivitel gondoskodik róla, hogy minden körülmények között tiszta és éles képet láss motorozás közben.

A napellenző cseréje egyszerű és gyors, így bármikor könnyedén megújíthatod a sisakodat. Maga a termék könnyen tisztítható, ami biztosítja a maximális higiénia fenntartását. Ezen kívül a napellenző kiváló optikai minőséget biztosít, így hosszabb motorozás során is komfortos marad.

Főbb jellemzők:

  • Speciális UV-védelem
  • Karcolásálló felület
  • Ütésálló polikarbonát anyag
  • Egyszerű és gyors csere
  • Kiváló optikai minőség
  • Könnyen tisztítható

Az ACERBIS márka számára az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, és ez tükröződik minden egyes termékükben. Az átlátszó napellenző ideális választás lehet nemcsak a mindennapi motorozáshoz, hanem a hosszabb túrákhoz is, ahol a legkisebb részlet is számít.

Ha egy megbízható, hosszú élettartamú és könnyen használható napellenzőt keresel, az ACERBIS átlátszó napellenző Full Face FS AC 0024267 sisakhoz minden igényedet kielégíti. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy fellendítsd motoros felszerelésedet egy olyan tartozékkal, amely a védelem és a kényelem terén is kimagasló teljesítményt nyújt.

Vásárolj most az ACERBIS átlátszó napellenzőt Full Face FS AC 0024267 változatban, és élvezd a motorozás nyújtotta szabadságot és biztonságot teljesen új szinten.

Rendeld meg online ma, és használd ki a webshopunk kínálta kedvezményeket és gyors szállítást!

#Szín Áttetsző (120)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges