ACERBIS DISPLAY ZOKNI - ÁTTETSZŐ/EZÜST AC 0021677.366

Gyártó:
Cikkszám:
735913
Gyári cikkszám:
AC 0021677

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ACERBIS DISPLAY ZOKNI - ÁTTETSZŐ/EZÜST AC 0021677.366

  • Átlátszó
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS DISPLAY ZOKNI - ÁTTETSZŐ/EZÜST AC 0021677.366

Bemutatjuk az Acerbis Display Zokni - Áttetsző/Ezüst AC 0021677.366 modellt, amely a legjobb választás a motorosok számára, akik egyaránt törekednek a maximális kényelemre és a stílusos megjelenésre. Az Acerbis, mint neves gyártó, kiemelkedő minőségű termékeiről ismert, és ezzel a zokni modellel ismét bebizonyította, hogy a motorozás szerelmeseinek minden igényét kielégíti.

Jellemzők és előnyök:

  • Anyaghasználat: A zokni kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a kényelmet hosszú távon is.
  • Szellőzés: A speciális szellőző nyílások révén a zokni megfelelő légáteresztést biztosít, így a lábak szárazak és hűvösek maradnak a meleg időben is.
  • Ergonomikus kialakítás: Az ergonómikus forma garantálja, hogy a zokni tökéletesen illeszkedjen a lábfejhez, megelőzve a kényelmetlenséget és az irritációt.
  • Rugalmasság: A megfelelő rugalmasság révén a zokni alkalmazkodik a láb formájához, és biztosítja az optimális tartást minden helyzetben.
  • Színkombináció: Az áttetsző és ezüst színek elegáns megjelenést kölcsönöznek, amely minden motoros ruházathoz tökéletesen illeszkedik.

Ideális motorosok számára:

Ez a zokni tökéletes választás minden motoros számára, aki hosszú távú túrákra készül, vagy akár csak a napi ingázás során szeretné biztosítani a maximális kényelmet és védelmet. Az Acerbis Display Zokni nemcsak kiváló minőséget kínál, hanem stílusos megjelenést is, amellyel kitűnhetsz a tömegből.

Gyártói háttér:

Az Acerbis név nem ismeretlen a motoros világban. A cég évek óta gyárt kiváló minőségű alkatrészeket és kiegészítőket a motorosok számára. Innovatív technológiáik és a részletekre való odafigyelésük révén minden termékük megfelel a legmagasabb követelményeknek.

Vásárolj most, és tapasztald meg a minőséget és a kényelmet, amit az Acerbis Display Zokni nyújt!

#Szín Átlátszó
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges