PRO GRIP LENS DOUBLE ANTI SCRATCH/FOG 3213 CLEAR PZ3213

Gyártó:
Cikkszám:
875566
Gyári cikkszám:
PZ3213

6200.000046

4881.8898

6 200 Ft

Nettó: 4 882 Ft

PRO GRIP LENS DOUBLE ANTI SCRATCH/FOG 3213 CLEAR PZ3213

Érdeklődjön
Rendelhető

PRO GRIP LENS DOUBLE ANTI SCRATCH/FOG 3213 CLEAR PZ3213

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Védőszemüveg > Lencse

Gyártó: PRO GRIP

A PRO GRIP LENS DOUBLE ANTI SCRATCH/FOG 3213 CLEAR PZ3213 egy kiváló minőségű lencse, amely kifejezetten motorosok számára készült. A motoros védőszemüvegek egyik legfontosabb eleme a lencse, amelynek kiváló optikai tisztaságot és maximális védelmet kell biztosítania. Ez a lencse minden szempontból megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Termékjellemzők

  • Kettős védelem: A lencse kettős védelmet nyújt a karcolások és a párásodás ellen, így mindig tiszta látást biztosít.
  • Optikai tisztaság: A kristálytiszta lencse kiváló látási viszonyokat biztosít még a legnehezebb körülmények között is.
  • Tartósság: A PRO GRIP lencsék kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot garantálnak.
  • Kényelmes használat: A lencse ergonomikus kialakítása kényelmes viseletet biztosít hosszú motorozási idő alatt is.
  • Széles kompatibilitás: Ez a lencse számos PRO GRIP védőszemüveggel kompatibilis, így könnyen cserélhető és alkalmazható.

A motorosok számára kiemelten fontos a tiszta és zavartalan látás, különösen nagy sebességnél és változó időjárási körülmények között. A PRO GRIP LENS DOUBLE ANTI SCRATCH/FOG 3213 CLEAR PZ3213 lencse kettős védelmi rétegekkel van ellátva, amelyek megakadályozzák a lencse karcolódását és párásodását. Ez a kettős védelem különösen hasznos lehet esős vagy nedves időjárás esetén, amikor a párásodás problémát jelenthet.

A lencsék gyártása során felhasznált anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a tartósságot. A lencse könnyen tisztítható és karbantartható, ami tovább növeli a használati idejét. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a lencse kényelmes viseletet biztosít még hosszabb távú motorozás esetén is, anélkül hogy kényelemben kompromisszumot kellene kötni.

A PRO GRIP LENS DOUBLE ANTI SCRATCH/FOG 3213 CLEAR PZ3213 lencse sokoldalúságának köszönhetően egyaránt megfelelő választás mind napi közlekedőknek, mind versenyzőknek. A széles kompatibilitás révén többféle PRO GRIP védőszemüveg modellhez is illeszkedik, így biztosítva a könnyű cserét és az optimális teljesítményt.

Összességében a PRO GRIP LENS DOUBLE ANTI SCRATCH/FOG 3213 CLEAR PZ3213 lencse ideális választás minden motoros számára, akik a legjobb minőséget és védelmet keresik a látásuk érdekében. A kiváló optikai tisztaság és a kettős védelem biztosítja, hogy mindig tökéletes látási viszonyok között motorozhassunk, bármilyen időjárási körülmények is legyenek.

Cikkszám: 875566
Gyári cikkszám: PZ3213
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges