EKS GOX FLAT-OUT TÜKÖRSZEMÜVEG SZÜRKE & EZÜST - ARANY TÜKÖR LENCSE 067-60355

Gyártó:
Cikkszám:
969801
Gyári cikkszám:
067-60355

17200.000017

13543.3071

17 200 Ft

Nettó: 13 543 Ft

EKS GOX FLAT-OUT TÜKÖRSZEMÜVEG SZÜRKE & EZÜST - ARANY TÜKÖR LENCSE 067-60355

  • Szürke/Ezüst
Rendelhető
Rendelhető

Üdvözlünk webáruházunkban, ahol a motorkerékpár tartozékok és ruházat széles választékával várjuk vásárlóinkat. Bemutatjuk egyik legújabb termékünket: az EKS GOX FLAT-OUT TÜKÖRSZEMÜVEG SZÜRKE & EZÜST - ARANY TÜKÖR LENCSE 067-60355 terméket. Ez a védőszemüveg tökéletes választás minden motoros számára, aki nemcsak a védelemre, hanem a stílusra is nagy hangsúlyt fektet.

Az EKS, egy neves gyártó a motoros felszerelések világában, kimagasló minőséget kínál a motorkerékpárosok számára. Az EKS GOX FLAT-OUT tükörszemüveg innovatív technológiája és dizájnja biztosítja, hogy a viselője mindig a legjobb látási viszonyokkal rendelkezzen, miközben egy stílusos, modern megjelenést is kölcsönöz.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Szín: Szürke & Ezüst
  • Lencse: Arany tükör lencse
  • Modell: 067-60355

Lencse tulajdonságai

Az arany tükör lencse nemcsak elegánsan néz ki, hanem kiváló védelmet biztosít a napsugárzás ellen is. A lencse speciális bevonata minimalizálja a visszapillantó fényt, így a motoros számára mindig tiszta látást biztosít még a legnagyobb fényintenzitás mellett is. Az EKS lencsék ráadásul karcálló bevonattal vannak ellátva, ami hosszabb élettartamot garantál.

Komfort és illeszkedés

Az EKS GOX FLAT-OUT tükörszemüveg puha és kényelmes EVA habosítással rendelkezik, amely biztosítja a szoros, mégis kényelmes illeszkedést az archoz. Az állítható, szilikonos pántok lehetővé teszik, hogy a szemüveg a helyén maradjon még a legkeményebb motorozási körülmények között is.

Miért válassza az EKS GOX FLAT-OUT tükörszemüveget?

Az EKS GOX FLAT-OUT tükörszemüveg számos előnyt kínál minden motoros számára. Az innovatív lencsetechnológia és az ergonomikus kialakítás miatt tökéletes választás városi és terepmotorozáshoz egyaránt. Az arany tükör lencse stílust ad viselőjének, miközben maximális védelmet biztosít. A szürke & ezüst színkombináció pedig modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, amely minden motoros ruházattal harmonizál.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be ezt a kiemelkedő minőségű EKS GOX FLAT-OUT tükörszemüveget még ma. Fedezze fel a motoros tartozékok és ruházatok legújabb trendjeit webáruházunkban, és gondoskodjon a maximális védelemről és stílusról minden motorozás során.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

#Szín Szürke/Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges