EKS GOX FLAT-OUT TÜKÖR LENCSE MOTOROS SZEMÜVEG FLO SÁRGA, FEKETE, ÉS TÜZES PIROS 067-60360

Gyártó:
Cikkszám:
969802
Gyári cikkszám:
067-60360

17200.000017

13543.3071

17 200 Ft

Nettó: 13 543 Ft

EKS GOX FLAT-OUT TÜKÖR LENCSE MOTOROS SZEMÜVEG FLO SÁRGA, FEKETE, ÉS TÜZES PIROS 067-60360

  • Fluo sárga/Fekete
Rendelhető
Rendelhető

EKS GOX FLAT-OUT TÜKÖR LENCSE MOTOROS SZEMÜVEG FLO SÁRGA, FEKETE, ÉS TÜZES PIROS 067-60360

Üdvözöljük a minőség és a stílus új dimenziójában az EKS GOX Flat-Out motoros szemüveg használatával! Ez a szemüveg kiváló választás mindazok számára, akik maximális látásvédelmet és kiemelkedő stílust keresnek motorozás közben. Az EKS márka most bemutatja a Flo Sárga, Fekete, és Tüzes Piros színkombinációban érkező, 067-60360 számú modelljét, amely a szélsőséges körülmények közötti motorozást is élvezetessé teszi.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Csúcstechnológiás Tükör Lencse: A szemüveg tükör lencséje kivételes védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, miközben minimálisra csökkenti a tükröződést és javítja a látási viszonyokat a legváltozatosabb környezetben is.
  • Tartós és Kényelmes Kialakítás: A keret anyaga rendkívül strapabíró, mégis könnyű, ami biztosítja a kényelmes viseletet hosszabb utazások során is. Az állítható pántok lehetővé teszik a személyre szabott illeszkedést, így a szemüveg mindig a helyén marad.
  • Széles Látómező: A szélén végigfutó vékony keret lehetővé teszi a maximális látómezőt, ami különösen fontos a nagy sebességű motorozásnál és a technikás terepen.
  • Szellőzés és Páramentesség: Az integrált szellőzőnyílások biztosítják a megfelelő légáramlást, így minimalizálva a szemüveg bepárásodását.
  • Modern Dizájn: A Flo Sárga, Fekete, és Tüzes Piros színek dinamikus megjelenést biztosítanak, amely garantáltan felkelti a figyelmet és kiemelkedik a tömegből.

Ezek a védőszemüvegek ideálisak nem csak motocross és off-road motorozáshoz, hanem bármilyen motoros tevékenységhez, ahol a látásvédelem és a kényelem egyaránt fontos szempont.

Kiváló Védelem

Az EKS GOX Flat-Out szemüveg lencséi polikarbonátból készültek, ami kiemelkedő mechanikai ellenálló képességgel bír. Ezáltal a lencsék képesek ellenállni a kisebb ütéseknek, kavicsoknak és egyéb úton lévő tárgyaknak, amelyek potenciálisan veszélyeztethetik a látószervet.

Könnyű Karbantartás

A lencséket speciális bevonattal látták el, amely megkönnyíti a tisztítást és karbantartást. Az eltávolítható és cserélhető lencsék lehetővé teszik a szemüveg egyszerű frissítését, így hosszú élettartamot biztosítanak a terméknek. A tartozékok között puha tok is található, amely védi a szemüveget a karcolódásoktól és egyéb sérülésektől, amikor épp nincs használatban.

Összegzés

Az EKS GOX Flat-Out Tükör Lencse Motoros Szemüveg ideális választás mindazok számára, akik nem akarják feláldozni a stílust a funkcionalitásért. A prémium anyagok és az innovatív dizájn garantálják, hogy ez a szemüveg minden motoros számára tökéletes kiegészítője lesz, legyen szó hétköznapi utazásról vagy extrém kalandokról.

Válassza az EKS GOX Flat-Out szemüveget, és élvezze a biztonságos, kényelmes és stílusos motorozás élményét!

#Szín Fluo sárga/Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges