EKS GOX & EKS-S LENSES YELLOW 067-40170

Gyártó:
Cikkszám:
969851
Gyári cikkszám:
067-40170

4699.999998

3700.7874

4 700 Ft

Nettó: 3 701 Ft

EKS GOX & EKS-S LENSES YELLOW 067-40170

  • Sárga
Rendelhető
Rendelhető

EKS GOX & EKS-S LENSES YELLOW 067-40170 - Professzionális Motoros Védőszemüveg Lencse

Bemutatjuk az új EKS GOX & EKS-S LENSES YELLOW 067-40170 lencséket, amelyeket kifejezetten a motorosok számára fejlesztettek ki. Ezek a lencsék ideálisak minden motoros számára, aki tökéletes látási viszonyokat és maximális védelmet keres. Az EKS márka híres a minőségi és innovatív motoros felszereléseiről, és ezek a lencsék sem kivétel.

Kiemelkedő Jellemzők és Előnyök

  • Kiváló Optikai Tisztaság: Az EKS GOX & EKS-S lencsék sárga színe nemcsak divatos, hanem javítja a látási feltételeket is, különösen gyenge fényviszonyok mellett. A sárga lencsék híresek arról, hogy növelik a kontrasztot és élesebbé teszik az objektumokat, így a motorosok biztonságosan közlekedhetnek bármilyen körülmények között.
  • Tartósság és Állóképesség: Az EKS lencsék rendkívül tartósak és ellenállnak a karcolásoknak, ütődéseknek, valamint más környezeti hatásoknak. Ez hosszabb élettartamot biztosít, így a motorosok hosszú évekig élvezhetik a lencse által nyújtott előnyöket.
  • Innovatív Technológia: Ezek a lencsék UV400 védelmet biztosítanak, ami megvédi a szemet a káros UV-sugaraktól. Ez különösen fontos hosszabb motorozások során, amikor a nap UV-sugárzása jelentős szemkárosodást okozhat.
  • Kompatibilitás: Az EKS GOX & EKS-S lencsék számos védőszemüveg típushoz illeszkednek, így egyszerűen csatlakoztathatóak a már meglévő felszerelésekhez, nincs szükség bonyolult beállításokra vagy különleges eszközökre.

Használati Tanácsok

Karbantartási tanácsunk, hogy mindig tiszta mikroszálas kendővel törölje le a lencséket. Ne használjon agresszív tisztítószereket, mivel ezek károsíthatják a lencse felületét.

A Motorosok Első Számú Választása

Az EKS GOX & EKS-S LENSES YELLOW 067-40170 lencsék a motorosok első számú választása nemcsak a kiváló minőségük és megbízhatóságuk miatt, hanem azért is, mert maximális védelmet és kényelmet nyújtanak minden körülmények között. Ha fontos számodra a biztonság és a tiszta látás, ezek a lencsék tökéletes választás lesznek számodra.

Rendeld meg most!

Ne habozz, rendeld meg az EKS GOX & EKS-S LENSES YELLOW 067-40170 lencséket most, és tapasztald meg a motoros szemvédelem új szintjét! Webshopunkban számos kedvezmény és akció vár rád, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb terméket.

#Szín Sárga
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges