EKS GOX & EKS-S LENCSE EZÜST TÜKÖR 067-40250

Gyártó:
Cikkszám:
969856
Gyári cikkszám:
067-40250

9500.00005

7480.3150

9 500 Ft

Nettó: 7 480 Ft

EKS GOX & EKS-S LENCSE EZÜST TÜKÖR 067-40250

  • Ezüst
Rendelhető
Rendelhető

EKS GOX & EKS-S LENCSE EZÜST TÜKÖR 067-40250

Fedezze fel a EKS GOX & EKS-S LENCSE EZÜST TÜKÖR 067-40250 varázslatos világát, amit kifejezetten a motorosok számára terveztek. Ezek a lencsék nem csak a stílusosságot és a modern megjelenést kínálják, de kivételes védelmet is nyújtanak a szemére. Ha az Ön motoros ruhatára frissítésre szorul, ezek az ezüst tükörlencsék tökéletes kiegészítők lesznek.

Részletes termékleírás

Az EKS mint gyártó kiváló minőséget és megbízhatóságot képvisel a motoros világban. Az EKS GOX és EKS-S modellekhez illeszkedő lencsék az ezüst tükör kivitelben nem csak trendiek, hanem számos előnnyel is rendelkeznek:

  • UV-védelem: Ezek a lencsék 100%-os UV-védelmet biztosítanak, így megvédik szemét a káros napsugaraktól.
  • Karcolásálló bevonat: Az ezüst tükörlencsék speciális karcolásálló bevonattal vannak ellátva, így hosszú távon is megőrzik ragyogásukat és tisztaságukat.
  • Könnyű tisztítás: A felület könnyen tisztítható, így a lencsék mindig tiszták és átlátszóak maradnak.
  • Magas látásminőség: Az optikai tisztaság révén ezek a lencsék javítják a látómezőt, így biztonságosabb és élvezetesebb utazást biztosítanak.

Hivatalos gyártó

Az EKS egy ismert név a motoros közösségben, amely a kiváló minőségű termékeiről híres. A GOX és GOX-S lencsék különös figyelemmel készülnek, hogy megfeleljenek a motorosok speciális igényeinek. A gyártó folyamatosan fejleszti technológiáját, hogy még nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtson a vásárlói számára.

Telepítés és kompatibilitás

Az EKS GOX & EKS-S LENCSE EZÜST TÜKÖR 067-40250 könnyen cserélhető és tökéletesen illeszkedik az EKS GOX és EKS-S szemüvegekhez. Így nem szükséges komplett új szemüveget vásárolnia, csak cserélje ki a lencsét, és máris élvezheti az új, friss látványt.

Miért válassza az EKS lencséket?

Az EKS GOX & EKS-S LENCSE EZÜST TÜKÖR 067-40250 nem csak funkcionális, hanem stílusos is. A modern ezüst tükör kialakítás egyediséget és eleganciát kölcsönöz, amit minden motoros meg fog irigyelni. Ezek a lencsék megfelelnek minden előírásnak, és garantáltan magas minőséget képviselnek.

Megrendelés most!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és rendeljen még ma az EKS GOX & EKS-S LENCSE EZÜST TÜKÖR 067-40250-ből webshopunkban! Tapasztalja meg személyesen is az EKS lencsék előnyeit, és élvezze a motorozás minden pillanatát kiváló látás mellett.

#Szín Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges