PRO GRIP ROLL-OFF SYSTEM REPLACEMENT COVER XL PA3263

Gyártó:
Cikkszám:
875567
Gyári cikkszám:
PA3263

4699.999998

3700.7874

4 700 Ft

Nettó: 3 701 Ft

PRO GRIP ROLL-OFF SYSTEM REPLACEMENT COVER XL PA3263

Rendelhető
Rendelhető

PRO GRIP Roll-off rendszer cserefedél XL PA3263 – A tökéletes kiegészítő minden motoros számára

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Védőszemüveg > Alkatrész

A PRO GRIP márkanév már régóta egyet jelent a kiemelkedő minőséggel és megbízhatósággal a motoros kiegészítők világában. A PRO GRIP Roll-off rendszer cserefedél XL PA3263 sem kivétel. Ez a termék kifejezetten azon motorosok számára készült, akik a maximális látásélményt és páratlan védelmet keresik terepmotorozás során.

A PRO GRIP Roll-off rendszer cserefedél főbb jellemzői

  • Magas minőségű anyagok: A PA3263 cserefedél kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, melyek hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak.
  • Könnyű telepítés: A fedél egyszerűen és gyorsan cserélhető, így kevesebb időt kell a karbantartással tölteni, és több időt lehet a motorozás élvezetével tölteni.
  • Tisztább látás: A roll-off rendszer segít megőrizni a tiszta látást még a legextrémebb körülmények között is, mivel az alkalmazott technológia hatékonyan távolítja el a sarat és egyéb szennyeződéseket.
  • Kényelmes viselet: Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a cserefedél kényelmesen illeszkedik a védőszemüveghez, anélkül hogy zavarná viselőjét.
  • Univerzális kompatibilitás: Az XL méretű cserefedél a legtöbb PRO GRIP védőszemüveg modellhez illeszkedik, így nem kell aggódni a kompatibilitás miatt.

Miért válassza a PRO GRIP Roll-off rendszer cserefedelet?

A motorosok számára a látás tisztasága és a védőszemüveg kényelme kiemelten fontos. A PRO GRIP Roll-off rendszer cserefedél XL PA3263 segít abban, hogy minden motoros a legjobb formáját hozza az utakon és a pályán. Nem csak egy sima kiegészítő, hanem egy olyan eszköz, amely komoly előnyt nyújt a versenyek és a mindennapi motorozás során is.

1. Páratlan megbízhatóság

A PRO GRIP termékek mindig is híresek voltak megbízhatóságukról, és ez a cserefedél sem kivétel. Hosszan tartó használatra tervezték, így hosszú ideig számíthat rá.

2. Egyszerű karbantartás

A roll-off rendszer egyszerűen tisztítható és karbantartható, így mindig a legjobb állapotban tartható. Ez különösen fontos a sáros és poros terepeken való motorozás során.

3. Javított látás

A roll-off rendszer technológiája segít abban, hogy mindig tiszta legyen a látása, még a legrosszabb időjárási körülmények között is. Nem kell többé aggódnia a lerakódott szennyeződések miatt.

4. Kényelmes használat

Az ergonomikus tervezés biztosítja, hogy a cserefedél nem okoz kényelmetlenséget viselés közben, így jobban koncentrálhat a vezetésre.

Ne hagyja ki a PRO GRIP Roll-off rendszer cserefedél XL PA3263 lehetőségét, hogy tovább javítsa motorozási élményét. Vásároljon most, és tapasztalja meg a különbséget!

Gyártó: PRO GRIP

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges