MOOSE TEAR-OFF DRAGON (OLD STYLE/MDX) 20-AS CSOMAG 11-20-21

Gyártó:
Cikkszám:
755057
Gyári cikkszám:
11-20-21

4300.000036

3385.8268

4 300 Ft

Nettó: 3 386 Ft

MOOSE TEAR-OFF DRAGON (OLD STYLE/MDX) 20-AS CSOMAG 11-20-21

Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE TEAR-OFF DRAGON (OLD STYLE/MDX) 20-AS CSOMAG 11-20-21

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Védőszemüveg > Letépő

Gyártó: MOOSE

Üdvözöljük webshopunkon, ahol a legjobb minőségű motoros alkatrészeket és ruházatot kínáljuk! Bemutatjuk a MOOSE TEAR-OFF DRAGON (OLD STYLE/MDX) 20-AS CSOMAG 11-20-21 terméket, amely nélkülözhetetlen kiegészítő bármely komoly motoros számára.

MOOSE TEAR-OFF DRAGON (OLD STYLE/MDX) letépők a legmagasabb színvonalat képviselik, kiválóan védik a szemüveget a szennyeződésektől, porosodástól és karcolódástól. Ez a csomag 20 darab letépőt tartalmaz, amely elegendő ahhoz, hogy hosszabb időtávon is gondtalanul használhassa őket.

Az OLD STYLE/MDX kialakítás tökéletesen illeszkedik MOOSE védőszemüvegekhez, biztosítva a maximális kényelmet és védelmet. A letépők egyszerűen felhelyezhetők és eltávolíthatók, így biztosítva a zavartalan látásélményt akár a legzordabb körülmények között is.

Motorozás során elengedhetetlen, hogy a védőszemüveg mindig tiszta és karcmentes legyen. A MOOSE TEAR-OFF DRAGON letépői ebben nyújtanak nélkülözhetetlen segítséget.

A termék jellemzői:

  • Magas minőségű anyagok, amelyek tartósak és ellenállók.
  • Széles kompatibilitás a MOOSE védőszemüvegekkel, különösen az OLD STYLE/MDX modellekkel.
  • Könnyű felhelyezés és eltávolítás a gyors és hatékony használat érdekében.
  • Praktikus 20 darabos csomagolás, amely hosszú távú használatra is elegendő.

Ne hagyja, hogy a por és a kosz megzavarja a motorozást! A MOOSE TEAR-OFF DRAGON letépők ideális megoldást nyújtanak a tiszta látás megőrzésére minden körülmények között.

Rendelje meg most webshopunkból, és élvezze a motorozás minden pillanatát tiszta és zavartalan látással! A MOOSE TEAR-OFF DRAGON letépői garantáltan hozzájárulnak a biztonságos és élvezetes motorozáshoz.

Ne felejtse el áttekinteni webshopunk további kínálatát is, ahol számos egyéb motoros alkatrész és kiegészítő közül választhat. Mindig a legjobb minőségű termékekkel állunk rendelkezésére, hogy motorozás közben a legnagyobb biztonságot és kényelmet élvezhesse.

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges