FMF VISION PowerBomb Enduro Rocket Goggles OR CLR F-50038-00003

Gyártó:
Cikkszám:
977616
Gyári cikkszám:
F-50038-00003

26900.000048

21181.1024

26 900 Ft

Nettó: 21 181 Ft

FMF VISION PowerBomb Enduro Rocket Goggles OR CLR F-50038-00003

Rendelhető
Rendelhető

FMF VISION PowerBomb Enduro Rocket Goggles OR CLR F-50038-00003 - Védőszemüveg

Üdvözöljük webáruházunkban! Bemutatjuk a FMF VISION PowerBomb Enduro Rocket Goggles OR CLR F-50038-00003 védőszemüveget, amely a motorosoknak készült, és az egyik legjobb választás a piacon. Az FMF, mint gyártó, már régóta ismert a kiváló minőségű motoralkatrészek és motoros ruházat terén. Ebben az ismertetőben részletesen bemutatjuk, miért érdemes ezt a védőszemüveget választani.

Kiemelkedő Tulajdonságok és Funkciók

  • Fejlett Lencse Technológia: Az FMF VISION PowerBomb Enduro Rocket védőszemüveg kiváló minőségű, anti-fog bevonattal ellátott lencsékkel rendelkezik, amelyek tiszta látást biztosítanak bármely időjárási körülmények között.
  • Kényelmes Pánt: Az állítható, csúszásgátló pánt révén a szemüveg szilárdan és kényelmesen illeszkedik a fejre, így a hosszú távú viselése sem okoz kellemetlenséget.
  • Tartósság és Védelem: A strapabíró anyagokból készült ház és a lencsék megvédik a szemet a szél, por, sár és különféle törmelékek ellen, melyek gyakran előfordulhatnak az enduro és terepmotorozás során.
  • Széles látómező: A széles lencsekialakítás nagyobb látómezőt biztosít, amely segíti a motorosokat abban, hogy jobban lássák a környezetüket, így növelve a biztonságukat az úton.

Miért válassza az FMF VISION védőszemüveget?

Az FMF VISION PowerBomb Enduro Rocket Goggles az egyik legújabb fejlesztés az FMF termékpalettáján. Ezeket a védőszemüvegeket kifejezetten azoknak a motorosoknak tervezték, akik rendszeresen részt vesznek enduro vagy terepversenyeken, illetve hosszabb motoros túrákon. Az FMF nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a legújabb technológiákat és anyagokat használja a lehető legnagyobb kényelem és teljesítmény érdekében.

A fejlett lencse technológiának köszönhetően tisztán láthatja az útvonalat, bármilyen időjárási körülmények között. Az anti-fog bevonat megakadályozza a páraképződést, amely kritikus lehet a hideg vagy párás időben történő motorozás során. A tartós anyagokból készült ház és lencsék pedig a hosszú élettartamot garantálják.

A kényelmes pánt is alapvető eleme ennek a terméknek, hiszen hosszan tartó használat során is kényelmes marad. Az állítható csúszásgátló pánt biztosítja, hogy a szemüveg ne mozduljon el a helyéről, bármilyen nagy sebességgel is közlekedik.

Összességében a FMF VISION PowerBomb Enduro Rocket Goggles egy remek befektetés minden motoros számára, aki komolyan veszi a sportot és a biztonsági felszereléseket. Az innovatív dizájn és a csúcstechnológia kombinációja az, ami különlegessé teszi ezt a védőszemüveget.

Vásárlási Információk

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Rendelje meg a FMF VISION PowerBomb Enduro Rocket Goggles OR CLR F-50038-00003 védőszemüveget még ma, és tapasztalja meg a különbséget! Webáruházunkban gyors szállítást és kiváló ügyfélszolgálatot biztosítunk minden vásárlónk számára.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges