FMF VISION LENS ANTI FOG CLEAR F-51001-010-02

Gyártó:
Cikkszám:
921471
Gyári cikkszám:
F-51001-010-02

4300.000036

3385.8268

4 300 Ft

Nettó: 3 386 Ft

FMF VISION LENS ANTI FOG CLEAR F-51001-010-02

Rendelhető
Rendelhető

FMF VISION LENS ANTI FOG CLEAR F-51001-010-02

Tökéletes választás motorosok számára, akik a legmagasabb fokú látásélességet és védelmet keresik. Az FMF VISION LENS ANTI FOG CLEAR F-51001-010-02 egy prémium minőségű lencse, amelyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy ragyogóan tiszta látást biztosítson még a legextrémebb időjárási körülmények között is.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Anti-Fog Technológia: A lencsébe beépített párásodásgátló réteg garantálja, hogy a látás mindig tiszta maradjon, akár esős, akár párás időben motorozik.
  • Kiváló Optikai Tisztaság: A lencse kristálytiszta látást biztosít, így a motoros minden apró részletet észrevesz az úton, ami növeli a biztonságot és a vezetési élményt.
  • Tartós Anyaghasználat: Az FMF VISION LENS strapabíró és ellenálló anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak, még intenzív használat mellett is.
  • Egyszerű telepítés: A lencse kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors cserét, így a motoros azonnal újra útra kelhet.

Miért Válassza az FMF VISION LENS-t?

Az FMF hosszú évek óta vezető szerepet játszik a motoros védőszemüvegek piacán, és az FMF VISION LENS ANTI FOG CLEAR F-51001-010-02 nem kivétel. A termék számos teszten ment keresztül, hogy megfeleljen a legszigorúbb szabványoknak és elvárásoknak. A lencse különösen ajánlott mindazoknak, akik gyakran motoroznak változatos időjárási körülmények között, és szükségük van egy megbízható védőszemüvegre, amely nem csak védi a szemüket, de hozzájárul a maximális látásélességhez is.

Hogyan Gondoskodjunk a Lencséről?

Annak érdekében, hogy a lencse hosszú ideig megőrizze kiváló teljesítményét, fontos a megfelelő karbantartás. Tisztításkor használjon puha, mikroszálas kendőt, és kerülje a karcosodást okozó durva anyagokat. Ne használjon erős vegyi anyagokat a tisztításhoz, mivel ezek károsíthatják a lencse felületét.

Rendelés és Szállítás

Rendelje meg most az FMF VISION LENS ANTI FOG CLEAR F-51001-010-02 lencsét webshopunkban, ahol gyors és megbízható szállítással juttatjuk el Önhöz a rendelését. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban.

Összegzés

Az FMF VISION LENS ANTI FOG CLEAR F-51001-010-02 lencse ideális választás minden motoros számára, aki a legjobbat keresi. A kiváló minőségű anyaghasználat, az innovatív anti-fog technológia, és a könnyű telepítés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a lencse valóban különleges darab legyen.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges