EKS-S GOGGLE FLO YELLOW, BLACK, & FIRE RED 067-60160

Gyártó:
Cikkszám:
969800
Gyári cikkszám:
067-60160

31100.00003

24488.1890

31 100 Ft

Nettó: 24 488 Ft

EKS-S GOGGLE FLO YELLOW, BLACK, & FIRE RED 067-60160

  • Fluo sárga/Fekete
Rendelhető
Rendelhető

Az EKS-S GOGGLE FLO YELLOW, BLACK, & FIRE RED 067-60160 egy kiváló minőségű védőszemüveg, amelyet elsősorban motorkerékpár-rajongók számára terveztek. Az EKS márka híres a prémium minőségű motoros termékeiről, és ez a szemüveg sem kivétel. A termék kategóriája: Motoralkatrész > Ruházat > Védőszemüveg > Szemüveg, amely mutatja, hogy tökéletes kiegészítője minden motoros ruházatnak.

A FLO YELLOW, BLACK, & FIRE RED színkombináció nem csak látványos megjelenést kölcsönöz, hanem hozzájárul a fokozott láthatósághoz is, ami különösen fontos lehet például alacsony látási viszonyok között. Az esztétikus dizájn mellett a funkciók is lenyűgözőek. A keret anyaga tartós és ellenálló, ugyanakkor könnyű, így hosszú távú viselés esetén sem okoz kényelmetlenséget.

Az EKS-S GOGGLE speciálisan kialakított lencserendszerrel rendelkezik, mely kiváló védelmet nyújt a szél, a por és az UV sugárzás ellen. A lencsék anyaga polikarbonát, amely ellenáll a karcolásoknak és tökéletesen átlátszó, ezáltal kristálytiszta látást biztosít minden körülmények között. A cserélhető lencsék további előnyt jelentenek, hiszen könnyedén alkalmazkodhatunk a változó fényviszonyokhoz.

A szemüveg belső párnázata puha, hipoallergén anyagból készült, amely kényelmes viseletet és kiváló illeszkedést biztosít. Az állítható pánt lehetővé teszi, hogy a szemüveg minden fejmérethez passzoljon, miközben stabilan a helyén marad, még extrém körülmények között is. Az EKS-S GOGGLE FLO YELLOW, BLACK, & FIRE RED 067-60160 modell további előnye, hogy kiváló szellőzési rendszerrel rendelkezik, amely minimalizálja a párásodást, így mindig tiszta látómezejünk lesz.

Végül, de nem utolsó sorban, a szemüveg kompatibilis a legtöbb motoros sisakkal, ami további rugalmasságot és kényelmet jelent a használat során. Ha egy olyan védőszemüveget keresel, amely egyszerre nyújt stílust, kényelmet és maximális védelmet, az EKS-S GOGGLE FLO YELLOW, BLACK, & FIRE RED 067-60160 a tökéletes választás.

Főbb jellemzők:

  • Kiemelkedő minőség és tartósság
  • Modern és feltűnő színkombináció: FLO YELLOW, BLACK, & FIRE RED
  • Polikarbonát lencsék a kiváló látásért és UV védelemért
  • Állítható és kényelmes pánt
  • Párásodás mentes szellőzési rendszer
  • Kompatibilis a legtöbb motoros sisakkal
  • Hipoallergén párnázat a hosszan tartó kényelemért

#Szín Fluo sárga/Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges