EKS GOX FLAT-OUT Tükrös Szemüveg FLO PINK ZEBRA 067-60365

Gyártó:
Cikkszám:
969803
Gyári cikkszám:
067-60365

17200.000017

13543.3071

17 200 Ft

Nettó: 13 543 Ft

EKS GOX FLAT-OUT Tükrös Szemüveg FLO PINK ZEBRA 067-60365

  • Fluo rózsaszín
Rendelhető
Rendelhető

EKS GOX FLAT-OUT Tükrös Szemüveg FLO PINK ZEBRA 067-60365

Termékleírás:

Tapasztalja meg a csúcstechnológia és a stílus magával ragadó kombinációját az EKS GOX FLAT-OUT Tükrös Szemüveg FLO PINK ZEBRA 067-60365 készülékkel, amely a motoros védőszemüvegek piacának egyik ikonjává vált. Ezek a védőszemüvegek nem csak védelemmel látják el Önt, hanem egyedülállóan divatosak is, köszönhetően a lenyűgöző neon rózsaszín zebra mintának. Tökéletesen megfelel minden motoros igényének, legyen szó akár professzionális versenyzőkről, akár hobbi motorosokról.

Kiemelt jellemzők:

  • Magas minőségű anyagok - Az EKS GOX FLAT-OUT szemüvegek prémium minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú távú használhatóságot biztosítanak.
  • Innovatív tükör technológia - A tükrös lencse technológia garantálja a kiváló látásélességet és a napfény elleni védelmet, bármilyen időjárási körülmények között.
  • Ergonomikus kialakítás - Az ergonomikus design kényelmes viseletet biztosít, akár hosszú órákon át is, és optimálisan illeszkedik mindenféle motoros sisakhoz.
  • Szellőzés - Az optimális szellőzés biztosítja, hogy a szemüveg ne párásodjon be, így mindig tiszta látómezőt nyújt.
  • Állítható pánt - Az állítható pánt lehetővé teszi, hogy a szemüveg tökéletesen illeszkedjen, függetlenül a fej méretétől vagy sisak típusától.
  • Karcálló lencse - A speciális karcálló bevonat hosszabb élettartamot és tartósságot biztosít a lencséknek.

Az EKS GOX FLAT-OUT szemüvegek rendkívül megbízható védelmet nyújtanak, mivel a fejlett anyagok és technológiai innovációk egyesítik az erőt és a kényelmet. Ezek a szemüvegek minden motoros számára kiváló választást jelentenek, akik biztonságot keresnek, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a stílusukban.

Tapasztalja meg az széles látószög előnyeit, amit az EKS GOX FLAT-OUT tükrös szemüveg nyújt, hogy minden pillanatban maximálisan koncentrálhasson az útra. A lenyűgöző ditália és a szemet gyönyörködtető neon rózsaszín zebra minta pedig biztosan megfordítja a fejeket.

Kiknek ajánljuk?

Az EKS GOX FLAT-OUT Tükrös Szemüveg ideális választás minden korosztály és tudásszint motoros számára. Kifejezetten ajánlott:

  • Professzionális versenyzők
  • Motokrossz rajongók
  • Off-road motorosok
  • Szabadidős motorosok

Ha Ön valóban elkötelezett motoros, akkor nem hagyhatja ki az EKS GOX FLAT-OUT szemüveg beszerzését, hiszen ez az eszköz garantálja, hogy mindig a legjobbat nyújthassa, illetve stílusosan és biztonságosan motorozzon bármilyen körülmények között.

Szerezze be most!

Ne várjon tovább, és szerezze be az EKS GOX FLAT-OUT Tükrös Szemüveg FLO PINK ZEBRA 067-60365-et most, és élvezze a maximális védelem és a lenyűgöző stílus előnyeit! Lépjen szintet a motorozásban ezekkel a prémium minőségű védőszemüvegekkel.

#Szín Fluo rózsaszín
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges