EKS GOX & EKS-S LENSES "TERMINATOR" PIROS TÜKÖR 067-40245

Gyártó:
Cikkszám:
969855
Gyári cikkszám:
067-40245

9500.00005

7480.3150

9 500 Ft

Nettó: 7 480 Ft

EKS GOX & EKS-S LENSES "TERMINATOR" PIROS TÜKÖR 067-40245

  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

EKS GOX & EKS-S Lencsék "Terminator" Piros Tükör 067-40245

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Védőszemüveg > Lencse

Gyártó: EKS

Ismerje meg az EKS GOX & EKS-S Lencséket, amelyek a "Terminator" Piros Tükör változatban érhetők el (cikkszám: 067-40245). Ezek a lencsék kiváló minőségű, tartós és funkcionális védőszemüvegeket biztosítanak, kifejezetten motorosok számára tervezve. A lencsék rendkívül fontosak minden motoros számára, mivel nemcsak a látás tisztaságát befolyásolják, de védelmet is nyújtanak a káros külső elemekkel szemben.

Kiemelkedő Funkciók és Előnyök

  • Kiváló minőségű anyagok: Az EKS GOX & EKS-S lencsék minőségi anyagokból készülnek, amelyek növelik a tartósságot és a védelmet.
  • Piros tükör bevonat: A "Terminator" Piros Tükör kialakítás nemcsak stílusos, de rendkívül funkcionális is, mivel csökkenti a napfénytükröződést és növeli a látás tisztaságát.
  • Kényelmes illeszkedés: Ezek a lencsék kényelmesen illeszkednek a EKS GOX & EKS-S védőszemüvegekhez, biztosítva a maximális kényelmet és a stabilitást.
  • Kiváló UV védelem: Az UV védelem megóvja a szemeket a káros UV sugárzástól, ezáltal hosszantartó használat esetén is megőrzi a látás egészségét.
  • Széles látómező: A lencsék széles látómezőt biztosítanak, amely különösen fontos az úton történő motorozás során.

Az EKS márka ismert a kiváló minőségű motoros felszereléseiről, és ezek a lencsék sem kivételek. A "Terminator" Piros Tükör lencsék tökéletes választás mindazok számára, akik a legjobbat keresik mind a funkcionalitás, mind a stílus tekintetében.

Használati Útmutató

Ezek a lencsék könnyen cserélhetők, és kompatibilisek a EKS GOX & EKS-S védőszemüveg modellekkel. A lencsecsere folyamatához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Távolítsa el a régi lencséket a védőszemüvegből.
  2. Illessze be az új lencséket, ügyelve arra, hogy a lencsék megfelelően rögzüljenek.
  3. Győződjön meg arról, hogy a lencsék stabilan állnak és nincs mozgásuk a keretben.

Egy kis odafigyeléssel biztosíthatja, hogy a lencsék hosszú távon is kiválóan működjenek és maximális védelmet nyújtsanak.

Miért Válassza az EKS Lencséket?

Az EKS lencsék több éves kutatás és fejlesztés eredményeként születtek, hogy a motorosok számára a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet biztosítsák.

  • Innovatív Technológia: Az EKS lencsék fejlett technológiával készülnek, amely biztosítja a kiváló látásélményt és a tartósságot.
  • Megbízható Márka: Az EKS márka motorosok körében elismert és megbízható, így biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket kap.
  • Különleges Design: A "Terminator" Piros Tükör lencsék egyedi kinézetükkel kitűnnek a tömegből, miközben védelmet nyújtanak a legkeményebb körülmények között is.

Válassza az EKS GOX & EKS-S Lencséket "Terminator" Piros Tükör változatban és tapasztalja meg a különbséget, amit a prémium minőség jelenthet az úton.

#Szín Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges