AWORKX TearOff OAKLEY AIRBRAKE, 50 db. AW-20313

Gyártó:
Cikkszám:
993055
Gyári cikkszám:
AW-20313

9799.999958

7716.5354

9 800 Ft

Nettó: 7 717 Ft

AWORKX TearOff OAKLEY AIRBRAKE, 50 db. AW-20313

1db Rendelhető
Rendelhető

AWORKX TearOff OAKLEY AIRBRAKE, 50 db. AW-20313

A motorozás világa kihívásokkal és élvezetekkel teli. Az optimális vezetési élményhez elengedhetetlen, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezzünk. Az AWORKX TearOff OAKLEY AIRBRAKE, 50 db. AW-20313 kifejezetten az Oakley Airbrake motoros szemüvegekhez készült tartozék, amely tovább fokozza a motorosok biztonságát és látásélményét.

Termékjellemzők és előnyök

Az AWORKX TearOff letépő fóliák, melyek kiváló minőségű anyagból készülnek, ellenállnak a karcolásoknak és a különböző szennyeződéseknek. Ezzel a termékkel a motorosok minden helyzetben tiszta és éles látással rendelkezhetnek.

  • Tartozék az Oakley Airbrake szemüvegekhez: Speciális kialakítása révén tökéletesen illeszkedik az Oakley Airbrake modellekhez.
  • Könnyű használat: A letépő fólia könnyen és gyorsan cserélhető, így minimális időveszteséggel fenntartható a tökéletes látás.
  • Védelmet nyújt: Megóvja a szemüveget a portól, sárral és egyéb szennyeződésektől, biztosítva, hogy mindig tiszta maradjon.
  • Kiváló minőség: Az AWORKX márka garanciája arra, hogy a termék hosszú élettartamú és megbízható minőségű lesz.
  • 50 db-os kiszerelés: A csomag 50 darab letépő fóliát tartalmaz, amely hosszú időre elegendő tartalékot biztosít.

Miért válassza az AWORKX TearOff-ot?

A motorosok számára a látás tisztasága alapvető fontosságú. Az AWORKX TearOff OAKLEY AIRBRAKE fóliák biztosítják, hogy bármilyen terepen és időjárásban tiszta látással rendelkezhessünk. Legyen szó poros földutakról vagy sáros erdei ösvényekről, ezek a letépő fóliák megóvják a szemüveget a szennyeződésektől, és megkönnyítik a tisztítást.

Egyszerű használat: A letépők könnyen és gyorsan cserélhetők, ami lehetővé teszi, hogy a motorosok bármikor, akár útközben is karbantarthassák szemüvegüket anélkül, hogy hosszabb szünetet kellene tartaniuk. A gyors csere lehetősége különösen versenyzők számára értékes, ahol minden másodperc számíthat.

Hosszú élettartam: Az AWORKX termékek híresek megbízhatóságukról és tartósságukról. Az AWORKX TearOff OAKLEY AIRBRAKE letépők is ezen minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, biztosítva, hogy a felhasználók hosszú ideig élvezhessék előnyeiket.

Összegzésként, az AWORKX TearOff OAKLEY AIRBRAKE, 50 db. AW-20313 egy elengedhetetlen kiegészítő minden Oakley Airbrake szemüveggel rendelkező motoros számára. Könnyű használhatósága, kiváló minősége és a motorozás során nyújtott tiszta látás mind olyan előnyök, amelyek miatt érdemes ezen termék mellett dönteni. Ne hagyja ki, és szerezze be webshopunkból, hogy mindig a legjobbat nyújthassa motoros túrái során!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges