100% SMOKE PÓTLÓ LENCSÉK A 100% OFFROAD SZEMÜVEGEKHEZ 59005-00002

Gyártó:
Cikkszám:
868395
Gyári cikkszám:
59005-00002

5099.99996

4015.7480

5 100 Ft

Nettó: 4 016 Ft

100% SMOKE PÓTLÓ LENCSÉK A 100% OFFROAD SZEMÜVEGEKHEZ 59005-00002

  • Füst
Rendelhető
Rendelhető

100% SMOKE PÓTLÓ LENCSÉK A 100% OFFROAD SZEMÜVEGEKHEZ 59005-00002

Bemutatjuk a 100% SMOKE PÓTLÓ LENCSÉKET, amelyeket kifejezetten a 100% OFFROAD szemüvegekhez terveztek. Ez a prémium minőségű lencse a legjobb választás azoknak a motorosoknak, akik szeretnék maximális teljesítményt nyújtani terepen. A lencse kiváló minőségű anyagból készült, amely nemcsak a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, hanem tartósságával is kiemelkedik a piacon. A 100% márka híres megbízhatóságáról és innovatív megoldásairól, és ezt a terméküket sem véletlenül választják motorosok világszerte.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: A lencse tartós és rendkívül ellenálló anyagból készült, amely védelmet nyújt a különböző időjárási körülmények ellen.
  • Dizájn: A lencse modern, aerodinamikus kialakítása nemcsak esztétikailag látványos, hanem a kényelmet és a látótér maximalizálását is szolgálja.
  • Védelem: Kiemelkedő UV-védelem, amely megóvja a szemet a káros sugaraktól, így hosszú távon is kényelmes és biztonságos viseletet biztosít.
  • Könnyű cserélhetőség: A lencse cseréje egyszerű és gyors, így nem kell sok időt töltened a felszereléssel, és inkább az útra koncentrálhatod figyelmedet.
  • Karbantartás: A lencse speciális bevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a tisztítást és az ápolást, így hosszabb élettartamot garantál.

A 100% SMOKE PÓTLÓ LENCSÉK ideális választás minden offroad motoros számára, aki a legjobb védelmet és teljesítményt keresi a kihívásokkal teli terepeken. Legyen szó homokról, sáról, portól vagy napsütésről, ez a lencse minden körülmények között tökéletes látást és kényelmet biztosít.

Miért válaszd a 100% SMOKE PÓTLÓ LENCSÉKET?

  • Megbízhatóság: A 100% márka több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoros kiegészítők terén, így garantáltan a legjobb minőséget kapod.
  • Innováció: Folyamatos fejlesztések és technológiai újítások jellemzik a 100% termékeit, amelyek minden motoros igényének megfelelnek.
  • Kényelmes viselet: A lencse kényelmes és jól illeszkedik a különböző arcformákhoz, így hosszabb motorozás során is komfortos marad.
  • Ár-érték arány: Kiemelkedő teljesítményt és tartósságot nyújt versenyképes áron, így befektetésként is megéri.

Ne habozz tovább! Szerezd be most a 100% SMOKE PÓTLÓ LENCSÉKET, és tapasztald meg a piacon elérhető legjobb minőséget és védelmet. Ha komolyan veszed az offroad motorozást, ez a lencse elengedhetetlen tartozéka lesz felszerelésednek.

Látogass el webshopunkba, és fedezd fel a 100% egyéb innovatív termékeit is, amelyek a motorozás élményét új szintre emelik!

#Szín Füst
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges