Thor SECTOR GP térdvédő (EGY MÉRET Fekete/Sárga) 2704-0429

Gyártó:
Cikkszám:
699725
Gyári cikkszám:
2704-0429

10299.999974

8110.2362

10 300 Ft

Nettó: 8 110 Ft

Thor SECTOR GP térdvédő (EGY MÉRET Fekete/Sárga) 2704-0429

Érdeklődjön
Rendelhető

A Thor SECTOR GP térdvédő egy kiváló minőségű, egyenes vonalvezetésű térdvédő, melyet motorozáshoz terveztek, különösen gyermekek számára. A Thor márka híres a magas színvonalú motoros ruházati és védőfelszerelések gyártásáról, így biztos lehet benne, hogy a Thor SECTOR GP térdvédő is megfelel minden elvárásának.

Ez a térdvédő egy méretben kapható, amely megfelelő védelemmel látja el a gyermekeket motorozás közben. A termék fekete/sárga színkombinációja nemcsak stílusos és modern, hanem a láthatóságot is elősegíti, amely elengedhetetlen a biztonságos közlekedés érdekében.

  • Tartósság: A Thor SECTOR GP térdvédő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak még intenzív használat mellett is.
  • Kényelem: Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a térdvédő kényelmes viseletet biztosít, így a gyermekek szabadon mozgathatják a lábaikat anélkül, hogy kényelmetlen érzetet tapasztalnának.
  • Biztonság: A térdvédő különleges ütéselnyelő rétegekkel rendelkezik, amelyek hatékonyan védik a térdet esés esetén, csökkentve a sérülés kockázatát.
  • Könnyű használat: Az állítható pántoknak köszönhetően a térdvédőt könnyen a megfelelő méretre lehet állítani, biztosítva a stabil és biztonságos illeszkedést.
  • Stílusos megjelenés: A modern és dinamikus dizájn révén a Thor SECTOR GP térdvédő nemcsak funkcionalitását, hanem esztétikai értékét tekintve is kiemelkedik.

Ez a termék a Motoralkatrész > Ruházat > Térdvédő > Gyerek kategóriában található webshopunkban, és a THOR gyártó kiváló minőségű termékeként biztosítja a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet a legkisebb motorosok számára is.

Ha szeretné, hogy gyermeke a legjobb védelemben részesüljön motorozás közben, válassza a Thor SECTOR GP térdvédőt. A termék egyszerű rendelése és gyors szállítása révén hamarosan élvezheti az általa biztosított védelmet és kényelmet.

Specifikációk:

  • Gyártó: THOR
  • Modell: SECTOR GP
  • Termékkód: 2704-0429
  • Méret: Egy méret
  • Szín: Fekete/Sárga

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és rendelje meg a Thor SECTOR GP térdvédőt most nálunk, hiszen a gyermekek biztonsága a legfontosabb! Böngésszen további motoros védőfelszerelések és ruházat kínálatunkban is, hogy megtalálja a tökéletes termékeket motorozáshoz.

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták