ACERBIS Vállvédő Roseguards - Fekete - Egy Méret AC 0016034.090

Gyártó:
Cikkszám:
756526
Gyári cikkszám:
AC 0016034

4699.999998

3700.7874

4 700 Ft

Nettó: 3 701 Ft

ACERBIS Vállvédő Roseguards - Fekete - Egy Méret AC 0016034.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Vállvédő Roseguards - Fekete - Egy Méret AC 0016034.090 kiváló minőségű vállvédő a neves ACERBIS gyártótól, amely a motoralkatrészek és motoros ruházat egyik piacvezetője. Ez a vállvédő kimondottan arra készült, hogy védelmet nyújtson és kényelmet biztosítson a motorosok számára, kiváló választás mind a profi sportolók, mind az amatőr motorosok számára.

Specifikációk és jellemzők:

  • Gyártó: ACERBIS
  • Szín: Fekete
  • Méret: Egy Méret
  • Modellszám: AC 0016034.090

Védelem és biztonság

Az ACERBIS Vállvédő Roseguards kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy maximális védelmet nyújtson a vállak számára. Az ergonomikus kialakítás és a magas minőségű anyagok biztosítják, hogy a védőfelszerelés tökéletesen illeszkedjen a testhez, minimalizálva a mozgáskorlátozást, miközben rendkívüli védelmet nyújt az ütések és esések ellen.

Kinézet és kialakítás

A fekete szín egyszerű, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz a vállvédőnek, amely jól illeszkedik bármilyen motoros ruházat stílusához. Az egy méretű kialakítás lehetővé teszi, hogy a termék széles körben használható legyen, függetlenül a motoros testalkatától.

Kényelem és funkciók

Nem csak a védelemre és a biztonságra helyeztek hangsúlyt az ACERBIS tervezői, hanem a kényelemre is. A vállvédő könnyű, légáteresztő anyagból készült, amely biztosítja a megfelelő szellőzést, így hosszabb viselés esetén sem okoz kényelmetlenséget. Az állítható pántok lehetővé teszik a vállvédő tökéletes illeszkedését, így az nem csúszik el használat közben.

Miben különbözik az ACERBIS Vállvédő Roseguards más vállvédőktől?

Az ACERBIS vállvédői híresek minőségükről és tartósságukról. A Roseguards modellek a legújabb technológiával készülnek, amely kivételessé teszi őket a piacon. Emellett az ACERBIS márkanév önmagában is garancia a kiváló minőségre és megbízhatóságra, hiszen a vállalat évtizedek óta jelen van a motoros ruházat és alkatrészek piacán.

Kinek ajánljuk?

Az ACERBIS Vállvédő Roseguards minden motoros számára ideális választás, aki fontosnak tartja a biztonságot és a kényelmet. Legyen szó hosszú túrákról, városi motorozásról, vagy terepmotorozásról, ez a vállvédő mindig megbízható társ lesz az utakon.

Rendelje meg most az ACERBIS Vállvédő Roseguards vállvédőt webshopunkból, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és védelmet, amit csak az ACERBIS nyújthat!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges