ACERBIS Vállvédő Hexa - Fekete/Sárga - Egy méret AC 0016032.318

Gyártó:
Cikkszám:
756525
Gyári cikkszám:
AC 0016032

5399.999995

4251.9685

5 400 Ft

Nettó: 4 252 Ft

ACERBIS Vállvédő Hexa - Fekete/Sárga - Egy méret AC 0016032.318

  • Fekete/Sárga (318)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Vállvédő Hexa - Fekete/Sárga - Egy méret AC 0016032.318

Fedezd fel a legjobb minőségű vállvédőt, amit a motorozás szerelmeseinek gyártottak! Az ACERBIS Vállvédő Hexa egy kiváló minőségű motoros vállvédő, amely nem csupán stílusos, hanem maximális védelmet és kényelmet is biztosít. Ez az egyedi, fekete és sárga kombinációban kapható vállvédő minden motoros ruhatár elengedhetetlen darabja.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Anyag: A vállvédő tartós, könnyű, és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Kényelem: A belső szivacsos részek rendkívül kényelmes viseletet garantálnak, akár hosszabb utazások során is.
  • Védelem: A hexagonális kialakítású védőlemezek optimális ütéselnyelést biztosítanak, ezzel növelve a biztonságot baleset esetén.
  • Univerzális méret: Egy méretben elérhető, mely rugalmas pántokkal könnyen állítható, így szinte mindenki számára tökéletesen illeszkedik.
  • Szellőzés: Kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, ami biztosítja a megfelelő levegőáramlást és így csökkenti az izzadást.
  • Gyártó: A terméket az elismert ACERBIS márka gyártja, amely híres a kiváló minőségű motoros alkatrészek és ruházati termékek gyártásáról.

Miért válaszd az ACERBIS vállvédőt?

A ACERBIS Vállvédő Hexa kategóriájának legjobb vállvédője, amely garantáltan megfelel minden motoros igényének. A könnyű, mégis robusztus kialakításának köszönhetően nem csupán megvédi a vállakat, hanem elegáns megjelenést is biztosít. Az univerzális méret és az állíthatóság révén minden motoros számára ideális választás.

Ezen felül, a különleges fekete és sárga színkombináció biztosítja, hogy a termék nem csupán funkcionalitás felől közelíti meg a motoros védőfelszerelést, hanem stílust is kölcsönöz viselőjének. Az ACERBIS márka hírnevét és minőségét világszerte ismerik, így biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható terméket vásárolsz.

A vállvédő kiváló választás minden motoros számára, aki komoly figyelmet fordít a biztonságra és a kényelemre. Akár hobbi motoros vagy, akár professzionális versenyző, ez a vállvédő garantáltan megfelel majd az igényeidnek. A termék könnyen fel- és levehető, és az állítható pántok segítségével minden testalkatra jól illeszkedik.

Fordíts figyelmet a saját biztonságodra és kényelmedre motorozás közben, és válaszd a ACERBIS Vállvédő Hexa-t! Rendeléssel és további információval kapcsolatban keresd fel webshopunkat még ma!

#Szín Fekete/Sárga (318)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett