ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ - FEKETE/SZÜRKE (S/M * L/XL * XXL) AC 0022716.319

Gyártó:
Cikkszám:
756484
Gyári cikkszám:
AC 0022716

31699.999973

24960.6299

31 700 Ft

Nettó: 24 961 Ft

ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ - FEKETE/SZÜRKE (S/M * L/XL * XXL) AC 0022716.319

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • XXL (069)
  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ - FEKETE/SZÜRKE (S/M * L/XL * XXL) AC 0022716.319

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészeket és motoros ruházatot találja! Ismerje meg az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐT, amely tökéletes választás minden motoros számára, aki elsőrangú védelmet és kényelmet keres. Ez a termék az ACERBIS gyártói tapasztalatával és innovációival lett kialakítva, és az egyik legjobb térdvédő aláöltöző a piacon.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Magas fotogén anyagok: Az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek optimális kényelmet és védelmet biztosítanak, függetlenül az időjárási körülményektől.
  • Innovatív dizájn: Az aláöltöző speciális kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a térdre, így maximális mozgásszabadságot biztosít a motorosnak.
  • Ergonomikus illeszkedés: A termék ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú órákon át viselje kényelmetlenség nélkül.
  • Sokoldalúság: Több méretben is elérhető (S/M, L/XL, XXL), így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretet.
  • Színek: Fekete/szürke kombinációban kapható, ami illik bármilyen motoros ruházathoz.

Miért válassza az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐT?

Ha motorozás közben lényeges szempont az optimális védelem és kényelem, akkor az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ az Ön számára megfelelő választás. Az alábbiakban további indokokat talál, miért érdemes ezt a terméket választani:

Kényelem és védelem

Az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ főként arra lett tervezve, hogy maximális kényelmet nyújtson viselőjének. Az anyagok puhasága és rugalmassága garantálja, hogy a termék kényelmesen illeszkedik a bőrhöz, ugyanakkor a megfelelő védelmet is biztosítja a térd számára. A speciális kialakítás megakadályozza a bőr irritációját és segít elkerülni a kellemetlen nyomásérzést hosszabb motorozás alatt is.

Tartósság és megbízhatóság

Az ACERBIS márka híres a tartósságáról és megbízhatóságáról. Az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ sem kivétel, mivel hosszú élettartamot ígér, még a legintenzívebb használat mellett is. A prémium minőségű anyagok és az alapos kivitelezés garantálja, hogy ez a termék hosszú ideig szolgálja majd Önt.

Stílus és dizájn

A fekete/szürke színkombináció időtálló, amely minden motoros ruházathoz illik. Az esztétikus és modern dizájn mellett az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ nemcsak funkcionalitást, de stílust is kínál Önnek.

Összefoglalás

Az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐ egy kiváló választás minden motoros számára, aki minőségi, kényelmes és tartós térdvédő aláöltözőt keres. A kompromisszumok nélküli védelemmel, kiemelkedő kényelemmel és modern dizájnnal az ACERBIS ezen terméke ideális kiegészítője lesz motoros felszerelésének.
Ne habozzon, látogasson el webáruházunkba, és rendelje meg most az ACERBIS RÖGZÍTÉS X-KNEE GECO ALÁÖLTÖZŐT még ma!

#Méret XXL (069)
#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
THOR Spectrum Cold Weather Gloves 3330-**** THOR Spectrum Cold Weather Gloves 3330-****

10 308 Ft

FACTORY EFFEX QUICK STRAP KIT USA QS-55 FACTORY EFFEX QUICK STRAP KIT USA QS-55

11 400 Ft

ACERBIS One offroad kabát (0017030) ACERBIS One offroad kabát (0017030)

39 700 Ft

Utoljára megtekintett