ACERBIS JOBB/BAL VÁLL - EGY MÉRET AC 0006686

Gyártó:
Cikkszám:
756524
Gyári cikkszám:
AC 0006686

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS JOBB/BAL VÁLL - EGY MÉRET AC 0006686

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS JOBB/BAL VÁLL - EGY MÉRET AC 0006686

Fedezd fel az ACERBIS kiváló minőségű vállvédőjét, amely biztosítja számodra a szükséges védelmet és kényelmet különböző motoros tevékenységek során. Az ACERBIS JOBB/BAL VÁLL - EGY MÉRET AC 0006686 kétségtelenül a motoros felszerelések egyik csúcsa, amely a legújabb technológiával készült annak érdekében, hogy megóvjon téged a balesetek és sérülések veszélyétől.

Ez a vállvédő kimagaslóan hatékony megoldás mind a profi motorosok, mind a hobbi szinten közlekedő motorosok számára. Az egyszerű kezelhetőség és a maximális komfort jellemzi ezt a terméket, amely az ACERBIS sokéves tapasztalatát és innovációját tükrözi.

Főbb jellemzők

  • Kiváló védelem: Az ACERBIS vállvédője speciális anyagokból készült, amelyek ellenállnak az ütéseknek és a nyomásnak, így biztosítva a megfelelő védelmet minden helyzetben.
  • Komfort: Az ergonomikus kialakítás nem gátolja a mozgásteret, lehetővé téve a szabad és kényelmes mozgást.
  • Egy méret: Az egyméretes kialakítás garantálja, hogy a vállvédő szinte mindenki számára megfelelően illeszkedjen, így nem kell aggódnod a méretválasztás miatt.
  • Univerzális: Használható mind a jobb, mind a bal vállon, így rugalmas megoldást kínál a különböző igényekhez.
  • Könnyen fel- és levehető: A praktikus és egyszerű rögzítőrendszer lehetővé teszi a gyors fel- és levételt, így nem kell sok időt töltened az előkészületekkel.

Anyag és technológia

A vállvédő anyaga puha, mégis tartós, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy magas szintű védelmet nyújtson. Az ACERBIS fejlesztői külön figyelmet fordítottak arra, hogy a termék viselése közben ne érezd kényelmetlennek vagy korlátozónak a vállvédőt.

A szellőző anyagok használata biztosítja a megfelelő légáramlást, így elkerülhetők a túlmelegedés és a verejtékezés kellemetlen mellékhatásai. Az izzadságnak és nedvességnek ellenálló kialakítás pedig tovább növeli a komfortérzetet hosszabb távú viselés esetén is.

Felhasználási területek

Az ACERBIS vállvédő kiválóan alkalmazható különböző motoros tevékenységek közben, legyen szó pályamotorozásról, off-road versenyekről vagy akár mindennapi használatról. Az univerzális kialakításnak köszönhetően tökéletes választás azoknak a motorosoknak, akik szeretnék növelni saját biztonságukat és védelmüket minden helyzetben.

Ha maximumra szeretnéd növelni a védelmet és a komfortot, ne habozz, válaszd az ACERBIS JOBB/BAL VÁLL - EGY MÉRET AC 0006686 vállvédőt!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges