ACERBIS JOBB/BAL KÖNYÖK - EGY MÉRET AC 0006685

Gyártó:
Cikkszám:
754385
Gyári cikkszám:
AC 0006685

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS JOBB/BAL KÖNYÖK - EGY MÉRET AC 0006685

3-14 nap
Rendelhető

Részletes Leírás

Termék: ACERBIS JOBB/BAL KÖNYÖK - EGY MÉRET AC 0006685

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Térdvédő > Felnőtt

Gyártó: ACERBIS

A ACERBIS JOBB/BAL KÖNYÖK - EGY MÉRET AC 0006685 egy kiváló minőségű és strapabíró könyökvédő, amely kifejezetten motorosok számára készült. Az ACERBIS, mint ismert világmárka, híres a motoros felszerelések és védőruházatok gyártásában elért csúcsminőségéről. Ez a könyökprotektor tökéletes választás azoknak a motorosoknak, akik maximalizálni szeretnék a biztonságukat és a kényelmüket útközben.

Főbb Jellemzők:

  • Univerzális méret: Az ACERBIS könyökvédőt egy méretben tervezték, amely a legtöbb felnőtt motorosnak megfelelő.
  • Ergonomikus kialakítás: A védő ergonómiai szempontok alapján van kialakítva, amely biztosítja a maximális kényelmet és szabad mozgást.
  • Párnázottság: A belső réteg puha, de tartós párnázattal rendelkezik, amely véd a kisebb ütések és horzsolások ellen.
  • Könnyű súly: Az ACERBIS könyökvédő könnyű anyagokból készült, így hosszabb túrák során sem lesz kényelmetlen.
  • Szellőzés: A szellőzők biztosítják a folyamatos légáramlást, így a viselője mindig kényelmesen érezheti magát, még meleg időben is.

A ACERBIS JOBB/BAL KÖNYÖK - EGY MÉRET AC 0006685 ideális választás olyan motorosok számára, akik szeretnek az országúton vagy terepen motorozni, és maximalizálni akarják a biztonságukat, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a kényelem terén. Könnyen alkalmazkodik minden motoros stílushoz és igényeihez.

ACERBIS Márka

Az ACERBIS márka 1973-ban alakult, és azóta is az egyik vezető név a motoros felszerelések piacán. Innovációiról és folyamatos fejlesztéseiről ismert. Minden termék, beleértve a ACERBIS JOBB/BAL KÖNYÖK - EGY MÉRET AC 0006685-t is, a legmagasabb minőségi szabványok szerint készül, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt és védelmet a motorosok számára.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegye kosarába ezt a kiváló könyökvédőt, amely nem csak a biztonságot garantálja, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz a viselőjének.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges