UFO Hydration Reservoir BACKPACK LEGION HYDRO MB02247#K

Gyártó:
Cikkszám:
992366
Gyári cikkszám:
MB02247#K

26200.000051

20629.9213

26 200 Ft

Nettó: 20 630 Ft

UFO Hydration Reservoir BACKPACK LEGION HYDRO MB02247#K

1db Rendelhető
Rendelhető

Az UFO Hydration Reservoir BACKPACK LEGION HYDRO MB02247#K egy innovatív, motorosok számára tervezett hátizsák, amely tökéletesen kombinálja a praktikumot és a kényelmet hosszú túrák során is. Ez a termék külön kategóriába sorolható a motoralkatrész >> Ruházat >> Táskák, hátizsákok >> Hátizsák szekcióban, és a neves UFO gyártó terméke.

A hátizsák egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a beépített hidratációs rendszere. A hidratációs tartály akár több liter folyadékot is képes tárolni, amelyet egy speciális szívószálon keresztül bármikor könnyedén fogyaszthatóvá tesz. Ez különösen előnyös hosszú távú motorozások esetén, amikor fontos a megfelelő folyadékpótlás.

A LEGION HYDRO MB02247#K kialakítása ergonómiai szempontból is kifogástalan. Az állítható váll- és mellhevederek lehetővé teszik az egyéni testalkathoz való tökéletes igazítást, ezzel biztosítva a stabilitást és a kényelmet minden helyzetben. A hátpanel légáteresztő anyagból készült, amely nemcsak szellőzést biztosít, hanem elősegíti a hát hűvösen tartását is.

A tárolókapacitás szintén kiemelkedő, hiszen számos különböző rekesszel és zsebbel rendelkezik, amelyekkel minden szükséges felszerelésünket rendszerezhetjük, így elkerülhetővé válik a hátizsákban történő rendetlenség. A belső rekeszek különböző méretűek, így a kisebb-nagyobb tárgyak egyaránt könnyen és biztonságosan elhelyezhetők.

A tartósság és ellenállóság érdekében a hátizsák prémium minőségű anyagok felhasználásával készült. Az extra erős varrás és a strapabíró cipzárak biztosítják a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot még a legzordabb körülmények között is. Az UFO márkára jellemző minőség és szakértelem minden részletben érezhető.

Biztonsági szempontból sem marad kívánnivaló: a hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva, amelyek növelik a láthatóságot sötét vagy rossz látási viszonyok között. Ez különösen fontos szempont, mert a motorosok biztonsága mindig elsődleges prioritás.

Az UFO Hydration Reservoir BACKPACK LEGION HYDRO MB02247#K ideális választás minden motoros számára, legyen szó amatőr vagy profi felhasználóról. A modern dizájn és a funkcionális kivitelezés ötvözete minden igényt kielégít.

Állapot Új
Kapacitás 2L
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges