ACERBIS No Water Bag Vertical - Fekete/ Szürke - Egy méret AC 0022230.319

Gyártó:
Cikkszám:
756509
Gyári cikkszám:
AC 0022230

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ACERBIS No Water Bag Vertical - Fekete/ Szürke - Egy méret AC 0022230.319

  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS No Water Bag Vertical

Fekete/Szürke - Egy méret AC 0022230.319

Ismerkedj meg az ACERBIS No Water Bag Vertical hátizsákkal, amely tökéletes választás minden motoros számára, aki szeretné az utazásait kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni. Ez a hátizsák különösen hasznos lehet a hosszabb utazások során, hiszen kimondottan arra tervezték, hogy megakadályozza a víz bejutását, ezzel biztosítva, hogy minden benne tárolt tárgy száraz maradjon.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Vízálló kivitel: Az ACERBIS No Water Bag Vertical anyagválasztása garantálja, hogy semmi nedvesség nem fog bejutni a hátizsákba, legyen szó esőről, havazásról vagy magas páratartalomról.
  • Ergonomikus design: A hátizsák párnázott vállpántokkal és hátlappal van ellátva, hogy a hosszú motorozás se jelentsen kényelmetlenséget. Az állítható pántok pedig garantálják, hogy mindenki számára megfelelően illeszkedjen.
  • Nagy kapacitás: Bár egy méretű, a hátizsák belső tere elegendő helyet biztosít minden szükséges kiegészítő, például esőruhák, pótalkatrészek vagy akár étel és ital számára.
  • Kiváló anyagminőség: Az ACERBIS mindig is híres volt a minőség és tartósság iránti elkötelezettségéről. Ez a hátizsák sem kivétel, ugyanis magas minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a külső behatásoknak.

Miért válaszd az ACERBIS No Water Bag Vertical-t?

Ha motoros vagy, akkor biztosan tudod, mennyire fontos egy megbízható és strapabíró hátizsák. Az ACERBIS No Water Bag Vertical nemcsak vízálló, de ergonomikus kialakításának köszönhetően hosszú távon is kényelmes viselet marad. A nagy kapacitás lehetővé teszi, hogy minden szükséges holmiját magával vihesse, miközben a hátizsák tömör, mégis könnyű marad. Mindezt egy modern, fekete/szürke dizájnnal kombinálva, amely bármely motoros stílushoz illik.

Legyen szó hosszú motoros túráról vagy mindennapi használatról, az ACERBIS No Water Bag Vertical a legjobb választás minden motoros számára. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy olyan hátizsákot szerezz be, amely nemcsak praktikus, hanem stílusos is!

Rendeld meg még ma a Motoralkatrész webshopunkban, és élvezd a motorozás szabadságát anélkül, hogy aggódnod kellene az időjárás miatt!

#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges