ACERBIS X-WATER 30L VERTICAL BAG BLACK/GREY AC 0024541

Gyártó:
Cikkszám:
875850
Gyári cikkszám:
AC 0024541

15800.000023

12440.9449

15 800 Ft

Nettó: 12 441 Ft

ACERBIS X-WATER 30L VERTICAL BAG BLACK/GREY AC 0024541

  • 25x55 cm
  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-WATER 30L VERTICAL BAG BLACK/GREY AC 0024541

Az ACERBIS X-WATER 30L VERTICAL BAG BLACK/GREY AC 0024541 a tökéletes választás a motorosok számára, akiknek fontos a funkcionális és stílusos tárolóeszköz. Ez a táska nemcsak tágas és jól megtervezett, hanem vízálló is, amely biztosítja, hogy minden értéke biztonságban és szárazon maradjon, még a legzordabb időjárási körülmények között is.

Főbb Jellemzők:

  • Térfogat: 30 liter
  • Szín: Fekete/Szürke
  • Anyag: Vízálló PVC és poliészter
  • Vízzáró varratok: Az esőt és a nedvességet is kizáró megoldás
  • Épített belső rekeszek: Praktikus és jól rendszerezett tárolás
  • Külső zsebek: Gyors hozzáférést biztosít a kisebb tárgyakhoz
  • Kényelmes vállpántok: Hosszú utak során is kényelmes viseletet biztosítanak
  • Állítható csatok: A táska stabil rögzítése a motorhoz vagy a hátizsák használata esetén is

Részletes Leírás:

Ez az ACERBIS X-WATER táska a motoros túrák elengedhetetlen kiegészítője. Az ergonomikus kialakítás, amely figyelembe veszi a motorozás közbeni mozgásokat, kényelmes és praktikus használatot biztosít. A 30 literes kapacitás elég nagy ahhoz, hogy minden szükséges felszerelést, például ruhákat, szerszámokat és személyes tárgyakat elférjen benne, ugyanakkor kompakt, hogy ne zavarja a vezetést.

Az ACERBIS mérnökei úgy tervezték ezt a táskát, hogy ellenálljon a legkeményebb időjárási körülményeknek is. A vízálló PVC anyag és a speciálisan kialakított vízzáró varratok biztosítják, hogy sem eső, sem hó, sem por ne juthasson be a táskába. Így tehát bárhova is induljon, biztos lehet benne, hogy az értékei szárazon maradnak.

Külső zsebeinek köszönhetően a kisebb tárgyak, mint például kulcsok, pénztárca vagy mobiltelefon, mindig kéznél lehetnek. A táska belsejében található rekeszek lehetővé teszik a holmijai rendszerezett tárolását, így könnyen megtalálhatja, amit keres.

A kényelmes vállpántok és az állítható csatok lehetővé teszik, hogy a táskát úgy rögzítse, ahogy az önnek a legkényelmesebb. Lehetőség van a táska hátizsákként való használatára is, ami különösen praktikus, ha hosszabb útra indul motorral, vagy ha egy gyalogos túrára kíván menni.

Összességében az ACERBIS X-WATER 30L VERTICAL BAG BLACK/GREY AC 0024541 egy sokoldalú, strapabíró és stílusos választás minden motoros számára, aki igényes a felszerelésére. Ne engedje, hogy az időjárás megzavarja a terveit; válassza az ACERBIS X-WATER táskát, és élvezze a zavartalan motorozást bárhol és bármikor.

#Méret 25x55 cm
#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges