ACERBIS X-WATER 28L HÁTIZSÁK FEKETE/SZÜRKE AC 0024542

Gyártó:
Cikkszám:
875849
Gyári cikkszám:
AC 0024542

31699.999973

24960.6299

31 700 Ft

Nettó: 24 961 Ft

ACERBIS X-WATER 28L HÁTIZSÁK FEKETE/SZÜRKE AC 0024542

  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

Az ACERBIS X-WATER 28L HÁTIZSÁK FEKETE/SZÜRKE AC 0024542 egy kiváló minőségű, funkcionalitást és stílust ötvöző motoros hátizsák, amely minden motoros igényét kielégíti. Ez a hátizsák nem csupán egy táska, hanem egy megbízható társ a hosszú motoros túrák során. Az ACERBIS márka garanciát jelent a megbízhatóságra és a tartósságra, amelyet ez a modell is tökéletesen képvisel.

Ez a stílusos, fekete/szürke hátizsák kiváló választás mindazok számára, akik szeretik a szabadban tartózkodni és szeretnék, hogy felszerelésük biztonságban legyen bármilyen időjárási körülmények között. Az ACERBIS X-WATER hátizsák vízálló kialakítása lehetővé teszi, hogy minden évszakban nyugodtan motorozhassunk, anélkül hogy aggódnunk kellene a felszerelésünk védelme miatt.

Fő jellemzők:

  • Vízhatlan anyag: Az hátizsák anyaga teljes mértékben vízálló, így megvédi a benne lévő értéktárgyakat és ruházatot a nedvességtől.
  • Nagy kapacitás: A 28 literes kapacitás biztosítja, hogy minden szükséges holmit magaddal vihess, legyen szó egy rövidebb kirándulásról vagy egy hosszabb túráról.
  • Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus vállpántok és a légáteresztő hátpanel garantálják a maximális kényelmet még hosszú távú használat során is.
  • Biztonsági elemek: A hátizsák több biztonsági elemmel is el van látva, mint például a fényvisszaverő csíkok, amelyek növelik a láthatóságot éjszaka és rossz látási viszonyok között.
  • Sokoldalú zsebek: Az ACERBIS X-WATER hátizsák több elosztott zsebbel rendelkezik, amelyek különböző méretűek, így könnyen rendszerezheted a holmijaidat.
  • Praktikus kiegészítők: További praktikus kiegészítők is segítik a motorosok életét, mint például az ivótartály kompatibilitás és a sisak tartó heveder.

Az ACERBIS X-WATER 28L HÁTIZSÁK kiválóan alkalmas minden motoros számára, legyen szó városi közlekedésről, vidéki túrákról vagy extrém sportokról. Az ACERBIS odafigyel a legapróbb részletekre is, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A visszafogott fekete és szürke színkombináció nem csak esztétikus, de könnyen kombinálható bármilyen motoros felszereléssel.

Ha egy igazán strapabíró és megbízható hátizsákot keresel, amely minden motoros igényedet kielégíti, ne keresgélj tovább. Az ACERBIS X-WATER 28L HÁTIZSÁK FEKETE/SZÜRKE AC 0024542 tökéletes választás!

#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges