ACERBIS TELEPASS TARTÓ TOK X-KL FEKETE/SZÜRKE AC 0024519

Gyártó:
Cikkszám:
875844
Gyári cikkszám:
AC 0024519

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS TELEPASS TARTÓ TOK X-KL FEKETE/SZÜRKE AC 0024519

  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS TELEPASS TARTÓ TOK X-KL FEKETE/SZÜRKE AC 0024519

Bemutatás

Fedezd fel az ACERBIS TELEPASS TARTÓ TOK X-KL FEKETE/SZÜRKE AC 0024519 terméket, mely ideális megoldás minden motoros számára, aki szeretné rendszerezni és biztonságban tudni az értékes dolgaikat utazás közben. Az Acerbis magas minőséget képvisel, és ez a termék sem kivétel. Kiváló választás a motoros túrákra és mindennapi használatra egyaránt.

Fő jellemzők

  • Anyag: Kiváló minőségű, tartós és vízálló anyagok
  • Szín: Elegáns fekete és szürke kombináció
  • Méret: X-KL, amely elég tágas ahhoz, hogy biztonságosan tárolja a Telepass eszközt és egyéb kisebb tárgyakat
  • Rögzítés: Kényelmesen és biztonságosan rögzíthető a motor idomára, így menet közben is stabil marad

Részletes leírás

Az Acerbis Telepass tartó tok X-KL fekete/szürke AC 0024519 a legújabb technológiával készült, hogy maximális védelmet és kényelmet biztosítson a motorosok számára. Ez a termék különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran használják a fizetős utakat vagy gyakran utaznak. A tok kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű hozzáférést, miközben megvédi a Telepass eszközt a nem kívánt külső behatásoktól.

A tok anyaga kiemelkedően tartós, ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mindennapos igénybevételnek. A színe elegáns fekete és szürke, ami bármilyen motor színvilágával harmonizál. Az okos rögzítési megoldásoknak köszönhetően a termék biztonságosan rögzíthető a motor idomára, így menet közben sem mozdul el.

A kényelmes X-KL méret elegendő helyet biztosít nemcsak a Telepass eszköznek, de más kisebb tárgyak, például kulcsok, telefon vagy pénztárca tárolására is. Az Acerbis figyelmét nem kerüli el a részletek és a funkcionalitás, így ebben a termékben minden megtalálható, amely egy motoros számára szükséges lehet.

Felhasználási területek

Az ACERBIS TELEPASS TARTÓ TOK X-KL FEKETE/SZÜRKE AC 0024519 nemcsak a fizetős utakon használható, hanem ideális választás a mindennapos motorozáshoz is. A tartó tok biztonságosan tárolja az értékes dolgaidat, így menet közben nem kell azon aggódnod, hogy valami elveszik vagy megsérül. Ideális választás a városi motorozáshoz, túrákhoz vagy akár hosszabb utazásokhoz is.

Miért válaszd az ACERBIS termékeit?

Az Acerbis márka a minőség és a megbízhatóság szinonimája a motoros világban. Az Acerbis termékek folyamatos tesztelése és fejlesztése garantálja a magas színvonalat és a tartósságot. Válaszd az ACERBIS TELEPASS TARTÓ TOK X-KL FEKETE/SZÜRKE AC 0024519 terméket, ha olyan kiegészítőt keresel, amely megbízható, igényes kialakítású és hosszú élettartamú.

Látogass el webshopunkba, hogy megtekintsd az Acerbis teljes termékkínálatát és találd meg az igényeidnek legmegfelelőbb motoros kiegészítőket!

#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges