ACERBIS Sisaktáska 2.0 AC 0025464.090

Gyártó:
Cikkszám:
988563
Gyári cikkszám:
AC 0025464.090

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS Sisaktáska 2.0 AC 0025464.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Sisaktáska 2.0 AC 0025464.090

Az ACERBIS Sisaktáska 2.0 AC 0025464.090 egy kiváló minőségű táska, amelyet kifejezetten motorkerékpáros sisakok tárolására és védelmére terveztek. Legyen szó akár mindennapi motorozásról, versenyzésről, vagy éppen motoros túrázásról, ez a táska biztosítja, hogy a sisakod mindig biztonságban és kiváló állapotban legyen.

Kiváló anyaghasználat és tartósság

This< Acerbis sisaktáska kiváló minőségű anyagokból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a maximális védelmet. A strapabíró külső borítás ellenáll a kopásnak és az időjárási viszontagságoknak, így a táska bármilyen körülmények között megállja a helyét. Bendrányszerkezetének köszönhetően a táska megfelelően védi a sisakot az esetleges ütések és karcolások ellen.

Stílus és funkció együtt

Az ACERBIS sisaktáska modern és sportos dizájnnal büszkélkedik, amely remekül illik a motoros életstílushoz. A formatervezés során nagy figyelmet fordítottak a részletekre, így a táska nem csak praktikus, hanem esztétikus is. A cipzárak simán és könnyedén működnek, ami jelentősen megkönnyíti a be- és kipakolást.

Funkcionális belső tér

A táska belsejében puha, párnázott anyag található, amely megóvja a sisakot a karcolásoktól és más sérülésektől. Ráadásul a táskában található egy külön rekesz a tartozékok számára, így mindig minden kéznél lehet, amire szükséged van. Legyen szó bélésről, sisakzsebről, vagy éppen egy extra napellenzőről, ebben a táskában mindennek megvan a helye.

Könnyű szállítás

Az ACERBIS sisaktáska könnyű és kompakt, így nem okoz nehézséget a szállítása. A táska vállpántja állítható, ami lehetővé teszi a kényelmes hordást, legyen szó akár gyaloglásról, vagy motorozásról. A táska alján található gumitalpak pedig megakadályozzák, hogy a táska bármilyen felületen megsérüljön vagy elkoszolódjon.

Első osztályú védelem

A sisak motorozás közben folyamatosan ki van téve a különféle szennyeződéseknek, karcolásoknak és esetleges ütéseknek. Az ACERBIS sisaktáska megoldást nyújt mindezekre a problémákra. A strapabíró kialakításnak köszönhetően a sisak mindig biztonságban van, és nem kell aggódni annak épsége miatt.

Ha komolyan veszed a motorozást és a sisakod védelmét, az ACERBIS Sisaktáska 2.0 AC 0025464.090 a legjobb választás számodra. Ne habozz, válaszd a minőséget és a megbízhatóságot az ACERBIS márkától.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű és tartós anyagok
  • Modern és sportos dizájn
  • Puha, párnázott belső tér
  • Külön rekesz a tartozékok számára
  • Könnyű szállíthatóság állítható vállpánttal
  • Gumitalpak a táska alján

Állapot Új
Kapacitás 28L
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges