ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁK - FEKETE/SZÜRKE AC 0021644.319

Gyártó:
Cikkszám:
756505
Gyári cikkszám:
AC 0021644

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁK - FEKETE/SZÜRKE AC 0021644.319

  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁK - FEKETE/SZÜRKE AC 0021644.319

Az ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁK egy elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki megbízható és tartós hátizsákot keres. Ez a kiváló minőségű hátizsák biztosítja, hogy felszerelésed mindig száraz és biztonságban legyen.

Termékleírás

Az ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁK fekete és szürke színkombinációban elérhető, kifinomult és modern megjelenést biztosítva viselőjének. A hátizsák tervezésekor a legújabb technológiák és anyagok felhasználásával készült, amely garantálja a maximális teljesítményt és hosszú élettartamot.

  • Vízállóság: A hátizsák kialakítása teljes mértékben vízálló, ami védi a tartalmát még a legzordabb időjárási körülmények között is.
  • Ergonomikus kialakítás: A hátizsák ergonómikus tervezésű, amely kényelmes viseletet és optimális súlyelosztást biztosít, csökkentve a vállakra és hátara nehezedő terhelést.
  • Tágas belső tér: Az ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁK nagy belső térrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy minden fontos holmidat magaddal vihesd, legyen szó hosszabb utazásról vagy mindennapi használatról.
  • Kiváló minőségű anyagok: A hátizsák tartós és kopásálló anyagokból készült, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek.
  • Praktikus rekeszek: Több praktikus zsebbel és rekesszel rendelkezik, amelyek segítenek a rendszerezésben és a gyors hozzáférésben.
  • Biztonsági funkciók: Az ACERBIS NO WATER hátizsák láthatósági elemekkel van felszerelve, amelyek növelik a biztonságot a sötétben való közlekedés során.

Miért válaszd az ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁKot?

Az ACERBIS, mint a motoralkatrész és ruházat piacának egyik vezető gyártója, ismert kiemelkedő minőségéről és innovatív megoldásairól. Az ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁK az ő szakértelmük és szenvedélyük terméke, amelyet kifejezetten motorosok igényeire szabtak.

A hátizsák ideális választás különféle motoros tevékenységekhez, legyen szó túrázásról, városi közlekedésről vagy akár versenyzésről. A vízálló képesség és a tartósság mellett az ergonómiai tervezés és a praktikum is fontos szempontok voltak a termék fejlesztésekor.

Ne hagyd, hogy az esős időjárás vagy más körülmények hátráltassanak! Az ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁK segítségével mindig készen állhatsz az útra, és biztos lehetsz benne, hogy felszerelésed mindig száraz és biztonságban lesz.

További információ

Ha további kérdéseid vannak, vagy szeretnél többet megtudni az ACERBIS NO WATER HÁTIZSÁKról, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Látogass el webshopunkba, ahol további motoros kiegészítőket és felszereléseket is találsz.

#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges