ACERBIS NO WATER BAG - FEKETE/SZÜRKE AC 0021646.319

Gyártó:
Cikkszám:
756506
Gyári cikkszám:
AC 0021646

31699.999973

24960.6299

31 700 Ft

Nettó: 24 961 Ft

ACERBIS NO WATER BAG - FEKETE/SZÜRKE AC 0021646.319

  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS NO WATER BAG - FEKETE/SZÜRKE AC 0021646.319

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Táskák, hátizsákok > Táska

Gyártó: ACERBIS

Webshopunk bemutatja az ACERBIS NO WATER BAG - FEKETE/SZÜRKE AC 0021646.319 modellt, amely az egyik leghasznosabb és legpraktikusabb táska motorosok számára. Ez a táska különösen azok számára készült, akik gyakran találkoznak esős vagy vizes körülményekkel, és szükségük van egy megbízható tárolási megoldásra.

Termék áttekintés:

Az ACERBIS NO WATER BAG egy kiváló minőségű, vízálló táska, amely nemcsak a ruházatát és tartozékait tartja szárazon, hanem stílusosan is néz ki. Fekete-szürke színéhez hozzájárul, hogy könnyen kombinálható bármilyen motoros felszereléssel.

Fontos jellemzők:

  • Vízálló anyag: Az erős és tartós anyag biztosítja, hogy minden tárgy száraz marad, függetlenül az időjárási körülményektől.
  • Kényelmes viselet: Az ergonomikus design és az állítható hevederek biztosítják, hogy hosszabb utazások alatt is kényelmesen illeszkedjen.
  • Tökéletes tárolási kapacitás: Az elegendő tárolóhely segítségével mindent elpakolhat, amit magával kell vinnie; legyen szó motozási túrákról vagy mindennapi használatról.
  • Biztonságos rögzítési lehetőségek: A táska erős cipzárakkal és biztonsági kampókkal van felszerelve, hogy minden tárgyat biztonságosan tárolhasson.
  • Multifunkcionális használat: Nem csak motoros utakhoz, hanem más outdoor tevékenységekhez is tökéletes választás.

Miért érdemes választani az ACERBIS NO WATER BAG táskát?

Ez a táska ideális választás olyan motorosok számára, akik magukkal hordják a legfontosabb tartozékaikat és ruháikat, és nem akarják, hogy ezek az eső vagy a nedvesség áldozataivá váljanak. Az ACERBIS márka híres a kiváló minőségű motoros termékek előállításáról, és ez a táska sem kivétel: strapabíró, megbízható és stílusos. Az ergonomikus kialakítás és a vízálló anyag révén ez a táska minden igényt kielégít, amit egy modern motoros támaszthat.

Hozzon ki többet motorozási élményeiből az ACERBIS NO WATER BAG segítségével, és legyen felkészülve minden időjárási körülményre!

#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett