ACERBIS MANU BAG SZERSZÁMTARTÓ TÁSKA FEKETE / SZÜRKE AC 0024514

Gyártó:
Cikkszám:
875843
Gyári cikkszám:
AC 0024514

15800.000023

12440.9449

15 800 Ft

Nettó: 12 441 Ft

ACERBIS MANU BAG SZERSZÁMTARTÓ TÁSKA FEKETE / SZÜRKE AC 0024514

  • Fekete/Szürke (319)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS MANU BAG SZERSZÁMTARTÓ TÁSKA FEKETE / SZÜRKE AC 0024514 a tökéletes választás bármely motoros számára, aki megbízható és tartós tárolási megoldást keres. Ez a táska különösen ideális azok számára, akik hosszabb utakat tesznek meg, vagy terepmotorozást gyakorolnak, mivel kialakítása révén minden szükséges szerszámot és kiegészítőt biztonságosan tárolhatunk benne.

Ezt a táskát az ACERBIS gyártja, amely a motoros felszerelések és kiegészítők területén ismert márka. A MANU BAG táska kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a legkeményebb feltételeknek és az időjárás viszontagságainak. A táska fekete és szürke színkombinációja elegáns és egyszerű dizájnt kínál, amely bármilyen motorral jól mutat.

Fő jellemzők:

  • Anyag: A táska strapabíró, vízálló anyagból készült, így védi a benne lévő tartalmakat az esőtől és a portól.
  • Kapacitás: Tökéletes méretű, hogy minden alapvető szerszámot, alkatrészt és kiegészítőt magaddal vihess.
  • Rögzítés: Kifejezetten úgy tervezték, hogy könnyen rögzíthető legyen a motor különböző részére, pl. a sárvédőre vagy az ülés alá.
  • Komfort: Az ergonomikus fogantyú kényelmes szállítást biztosít, amikor ki kell vinni a táskát a motorból.

Az ACERBIS MANU BAG SZERSZÁMTARTÓ TÁSKA FEKETE / SZÜRKE AC 0024514 legnagyobb előnye, hogy kifejezetten a motoros igények figyelembevételével készült. A táska belső tere jól szervezett, külön rekeszekkel rendelkezik, hogy minden eszköz és tartozék a helyén maradjon, még akkor is, ha nehéz terepen motorozol.

Kialakítás és funkció:

A táska modern és praktikus dizájnja biztosítja, hogy minden szerszám könnyen hozzáférhető legyen. A belső részek szétválasztásának köszönhetően könnyedén rendszerezheted a szerszámokat és a különböző kiegészítőket, így mindig rend és áttekinthetőség uralkodik a táskán belül.

A külső anyagok kiváló minőségűek és ellenállnak a mechanikai hatásoknak, így a táska hosszú távon is megőrzi állapotát. A zipzárak és rögzítők erősek, biztosítva, hogy az eszközök ne essenek ki a táskából, még intenzív igénybevétel során sem.

Alkalmazási lehetőségek:

Ez a táska ideális választás minden típusú motoros számára – legyen szó túrázásról, napi ingázásról vagy terepmotorozásról. Az táskát kifejezetten úgy tervezték, hogy praktikus és könnyen kezelhető legyen, így nemcsak a szerszámokat, hanem akár személyes tárgyakat is magaddal vihetsz benne.

Összességében az ACERBIS MANU BAG SZERSZÁMTARTÓ TÁSKA FEKETE / SZÜRKE AC 0024514 egy megbízható és minőségi termék, amely tökéletes kiegészítője lehet minden motoros felszerelésének. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy beszerezz egy ilyen táskát, amely megkönnyíti és biztonságosabbá teszi motorozási élményedet!

#Szín Fekete/Szürke (319)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges