ACERBIS 2,5L HYDRO BAG VALVE AC 0022891

Gyártó:
Cikkszám:
921485
Gyári cikkszám:
AC 0022891

3899.999947

3070.8661

3 900 Ft

Nettó: 3 071 Ft

ACERBIS 2,5L HYDRO BAG VALVE AC 0022891

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS 2,5L Hydro Bag Valve AC 0022891

Fedezd fel az ACERBIS 2,5L Hydro Bag Valve AC 0022891 különleges tulajdonságait! Ez a prémium minőségű itatózsák ventilátor egy olyan tartozék, amelyet kifejezetten a motorosok igényeihez terveztek. Az itatózsák és alkatrészei kategóriába tartozó termék szerves része a motorozás során felmerülő hidratációs szükségletek kielégítésének.

Az ACERBIS gyártmányú itatózsák ventilátor megbízható és tartós anyagokból készült, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. A 2,5 literes kapacitás elegendő folyadékot biztosít a hosszabb utazások során is, miközben könnyen hozzáférhető és kényelmesen használható.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Prémium minőség: Az itatózsák ventilátor kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hosszú távú használhatóságot.
  • Kényelmes használat: Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy könnyedén illeszkedjen a motoros felszereléshez, és egyszerűen használható legyen menet közben is.
  • Nagy kapacitás: 2,5 literes űrtartalmának köszönhetően elegendő folyadék áll rendelkezésedre a hosszabb motorozások során is.
  • Biztonságos rögzítés: A rögzítő rendszer biztosítja, hogy az itatózsák stabilan megmaradjon a helyén, még a legintenzívebb motorozás alatt is.

Az ACERBIS 2,5L Hydro Bag Valve AC 0022891 ideális választás mindazoknak, akik gyakran mennek hosszabb motoros túrákra, és szeretnének mindig megfelelő mennyiségű folyadékhoz jutni. Az itatózsák rugalmas, könnyen tisztítható, és ellenáll a hátizsákokban előforduló fizikai igénybevételnek. A kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható és hordozható.

Felhasználási területek:

Az ACERBIS itatózsák ventilátor ideális minden motoros számára, legyen az profi versenyző vagy hobbimotoros. Tökéletes választás motoros túrákra, kirándulásokra és mindennapi használatra is. A termék különösen hasznos hosszabb túrák során, ahol a megfelelő hidratáció kulcsfontosságú lehet.

Miért válaszd az ACERBIS-t?

Az ACERBIS egy vezető márka a motoralkatrészek és kiegészítők piacán. Az innováció, a minőség és a megbízhatóság szinonimájaként szolgál a motoros közösségben. Termékeik széles választéka és folyamatos fejlesztése a legújabb technológiákkal biztosítja, hogy mindig a legjobb termékeket kínálják a motorosok számára. Az ACERBIS 2,5L Hydro Bag Valve AC 0022891 kiváló példa erre a kiemelkedő minőségre és funkcionalitásra.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett