ACERBIS Visor impact junior 3.0 (KÉK/FLUO SÁRGA * KÉK/SÁRGA) AC 0022108

Gyártó:
Cikkszám:
750864
Gyári cikkszám:
AC 0022108

10099.999993

7952.7559

10 100 Ft

Nettó: 7 953 Ft

ACERBIS Visor impact junior 3.0 (KÉK/FLUO SÁRGA * KÉK/SÁRGA) AC 0022108

  • Kék/Neonsárga
  • Kék/Sárga (248)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Visor impact junior 3.0 (KÉK/FLUO SÁRGA * KÉK/SÁRGA) AC 0022108

Fedezze fel az ACERBIS Visor impact junior 3.0 sisakrostélyt, amely speciálisan a fiatal motorosok számára készült. Ez a kiváló minőségű sisakrostély tökéletes választás minden olyan szülő számára, aki biztosítani szeretné gyermeke maximális biztonságát és kényelmét a motorozás során. A termék modern, dinamikus dizájnnal rendelkezik, amely kék és fluo sárga színekkel büszkélkedhet, így nem csak funkcionális, de stílusos is.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Kiváló anyagminőség: Az ACERBIS mindig is híres volt a magas minőségű anyagok használatáról, és ez a sisakrostély sem kivétel. Erős, tartós és ellenálló anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • Optikai tisztaság: A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a rostély kristálytiszta látást biztosít, így a fiatal motorosok minden körülmény között maximálisan figyelhetnek az útra.
  • Lélegző anyagok: Az anyagok légáteresztő képessége biztosítja, hogy a gyermek feje mindig megfelelően szellőzzön, ezzel elkerülve a túlzott izzadást és kényelmetlenséget.
  • Könnyű felszerelhetőség: Az ACERBIS Visor impact junior 3.0 könnyen és gyorsan felszerelhető a sisakra, így a szülőknek nem kell aggódniuk a bonyolult felszerelési folyamatok miatt.
  • Stílusos megjelenés: A kék és fluo sárga színkombináció garantáltan divatos megjelenést kölcsönöz, amit minden fiatal motoros imádni fog.

MŰSZAKI ADATOK

Gyártó: ACERBIS
Modell: Visor impact junior 3.0
Színek: Kék/Fluo Sárga * Kék/Sárga
Cikkszám: AC 0022108
Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Sisakrostély

Miért válassza az ACERBIS Visor impact junior 3.0-t?

Az ACERBIS Visor impact junior 3.0 megtestesíti mindazt, amit egy modern, fiatal motorosoknak tervezett sisakrostély nyújtani tud: biztonságot, kényelmet és stílust. Az anyagválasztás és a dizájn mind hozzájárulnak ahhoz, hogy gyermekünk a legjobb védelmét élvezhesse, miközben az utcán vagy a pályán van. A könnyű felszerelhetőség és az optikai tisztaság további előnyök, amelyek ezt a sisakrostélyt az egyik legjobb választássá teszik a piacon.

Ne hagyja, hogy gyermeke kompromisszumokat kössön a biztonság és a stílus terén. Válassza az ACERBIS Visor impact junior 3.0-t, és biztosítsa számára a legjobb lehetőségeket a motorozás során. Látogassa meg webshopunkat, és rendelje meg még ma, hogy gyermekét a legjobb védelemben tudhassa!

Cikkszám: 750864
Gyári cikkszám: AC 0022108
#Szín Kék/Sárga (248)
#Szín Kék/Neonsárga
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges