ACERBIS Lining Reactive Helmet AC 0022702.090

Gyártó:
Cikkszám:
981800
Gyári cikkszám:
AC 0022702.090

12399.999965

9763.7795

12 400 Ft

Nettó: 9 764 Ft

ACERBIS Lining Reactive Helmet AC 0022702.090

3-14 nap
Rendelhető

A ACERBIS Lining Reactive Helmet AC 0022702.090 sisakbélés a motoralkatrészek és ruházati kiegészítők egyik csúcskategóriás darabja, amely kiváló választás minden motoros számára. A különleges tervezésű és kiváló minőségű anyagokból készült sisakbélés maximális kényelmet és védelmet biztosít minden út során.

A legfontosabb jellemzők:

  • Kiváló Minőségű Anyagok: A sisakbélés prémium minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és biztosítják a hosszú élettartamot.
  • Komfort és Védelem: Az ergonomikus tervezés garantálja a kényelmet és a fokozott védelmet hosszabb utak során is.
  • Könnyű Karbantartás: A bélés könnyen eltávolítható és mosható, így egyszerűen tisztán tartható.
  • Higiénikus Kialakítás: A bélés antibakteriális anyagokból készült, amelyek megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását.
  • Speciális Reactív Technológia: A bélés hőmérséklet-érzékeny anyagai segítenek a megfelelő hőmérséklet fenntartásában, megelőzve a túlmelegedést vagy a kihűlést.

Ezen túlmenően, a ACERBIS márka elkötelezett a legújabb technológiai újítások és a motorosok számára legmegfelelőbb megoldások iránt. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motorosruházat és tartozékok gyártása terén, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget és teljesítményt kapja. A ACERBIS Lining Reactive Helmet AC 0022702.090 sisakbélés a legmagasabb színvonalat és legújabb technológiát képviseli.

Ez a sisakbélés nemcsak a kényelemről és a védelemről szól, hanem a stílusról is. Az elegáns és modern dizájnjával minden motoros szempárját megnyeri. A termék színe és stílusa könnyen illeszkedik a legtöbb sisakhoz és motoros ruházathoz, így minden stílushoz tökéletesen passzol.

Vásárolja meg most a ACERBIS Lining Reactive Helmet AC 0022702.090 sisakbélést a webshopunkból, és élvezze a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet minden motoros út során. A webshopunkban történő vásárlás könnyű és biztonságos, és gyors kiszállítást biztosítunk, így hamarosan élvezheti a termék előnyeit.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy saját maga is megtapasztalja a ACERBIS minőségét és teljesítményét. Rendelje meg még ma, és készüljön fel a legjobb motoros élményre!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges