ACERBIS Napellenző TRANSPARENT ACTIVE HELMET - CLEAR AC 0017712.090

Gyártó:
Cikkszám:
756563
Gyári cikkszám:
AC 0017712

5200.000014

4094.4882

5 200 Ft

Nettó: 4 094 Ft

ACERBIS Napellenző TRANSPARENT ACTIVE HELMET - CLEAR AC 0017712.090

  • Átlátszó
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Napellenző TRANSPARENT ACTIVE HELMET - CLEAR AC 0017712.090


Ha egy kiváló minőségű és megbízható napellenzőt keres motoros sisakjához, az ACERBIS Napellenző TRANSPARENT ACTIVE HELMET - CLEAR AC 0017712.090 a tökéletes választás. Az ACERBIS egy elismert gyártó, amely híres precíziós kialakításairól és innovatív megoldásairól, és ez a napellenző sem kivétel.


Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Napellenző


A modern motorozók számára a napellenző elengedhetetlen tartozék. Ennek a modellnek az átlátszó kialakítása nem csak védelmet nyújt a napsugarak ellen, hanem kiváló látási viszonyokat is biztosít mindenféle időjárási körülmény között. A termék kiválóan alkalmas mind nappali, mind éjszakai használatra, mivel nem csökkenti a láthatóságot, mégis hatékonyan szűri ki a vakító fényt.


Jellemzők:

  • Átlátszó kivitel: lehetővé teszi a teljes látómezőt, miközben védi a szemet a káros UV sugárzástól.
  • Kiváló minőségű anyag: Az ACERBIS Napellenző kiváló minőségű, karcálló anyagból készül, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • Könnyűsúlyú: Az alacsony súly növeli a viselési kényelmet, így hosszabb utak során sem lesz zavaró.
  • Egyszerű rögzítés: Könnyedén fel- és leszerelhető, így gyorsan cserélheti és tisztíthatja.
  • Univerzális méret: Számos sisakmodellel kompatibilis, így nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt.

Az ACERBIS Napellenző TRANSPARENT ACTIVE HELMET - CLEAR AC 0017712.090 minden motoros számára ideális választás, aki kiemelkedően fontosnak tartja a biztonságot és a kényelmet. A termék használatával csökkentheti a szem megerőltetését, növelheti a koncentrációs képességét, és mindenekelőtt növeli az általános motorozás élményét.


Annak érdekében, hogy a napellenző mindig kifogástalan állapotban legyen, ajánlott a rendszeres tisztítás és karbantartás. Kerülje a durva tisztítószerek használatát, és inkább puha, nedves ruhával törölje át a felületet. Így hosszú ideig élvezheti a termék nyújtotta előnyöket.


Üzletünkben nemcsak ezt a kiváló minőségű napellenzőt találja meg, hanem számos más motoralkatrészt és kiegészítőt is, amelyekre szüksége lehet a biztonságos és kellemes motorozáshoz. Látogasson el webshopunkba, és fedezze fel széles termékkínálatunkat!


Megbízhatóság és minőség jellemzi az ACERBIS termékeket, így biztos lehet benne, hogy a TRANSPARENT ACTIVE HELMET napellenzővel nem csupán egy újabb kiegészítőt, hanem egy valódi értéket és biztonságot vásárol.

#Szín Átlátszó
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges