ACERBIS VISOR Profile timebomb - BLACK/RED AC 0017658.323

Gyártó:
Cikkszám:
750874
Gyári cikkszám:
AC 0017658

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS VISOR Profile timebomb - BLACK/RED AC 0017658.323

  • Fekete/Piros (323)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS VISOR Profile timebomb – BLACK/RED AC 0017658.323

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Sisakrostély

Gyártó: ACERBIS

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a motorkerékpár szerelmesei igazi kincsekre lelhetnek. Bemutatjuk az ACERBIS VISOR Profile timebomb – BLACK/RED AC 0017658.323 sisakrostélyt, amely kiváló választás mindazok számára, akik stílusos megjelenést és maximális védelmet keresnek motorozás közben.

Termék Leírása

Az ACERBIS egy neves márka a motorkerékpár kiegészítők piacán, amely kiváló minőségű és innovatív termékeket kínál. Az ACERBIS VISOR Profile timebomb – BLACK/RED sisakrostély a márka legújabb, időzített dizájnnal tervezett terméke. Ez a fekete-piros színű rostély nem csak esztétikailag lenyűgöző, de funkcionalitásában is kiemelkedő.

Ez a modell tökéletesen illeszkedik a sisakjához, használata egyszerű és kényelmes. Az időjárási körülményektől függően cserélhető, így mindig optimális látómezőt és védelmet biztosít motorozás közben. Az ACERBIS VISOR Profile timebomb kiválóan ellenáll a karcolásoknak és az UV sugárzásnak, így hosszú távon is megőrzi minőségét.

Főbb Jellemzők

  • Stílus: Fekete-piros színkombináció az egyedi megjelenésért
  • Anyaga: Rendkívül tartós és karcálló anyagokból készült
  • UV védelem: Megóvja a szemet az UV sugárzástól
  • Könnyű cserélhetőség: Gyorsan és egyszerűen fel- és leszerelhető
  • Kompatibilitás: Többféle ACERBIS sisakmodellel kompatibilis

Miért Válassza az ACERBIS VISOR Profile timebomb Rostélyt?

Az ACERBIS VISOR Profile timebomb egy igazán sokoldalú és megbízható tartozék minden motoros számára. Azok számára, akik komolyan veszik motorozásukat és fontos számukra a biztonság és a stílus, ez a rostély tökéletes választás. Minden termékünk mögött több évtizednyi tapasztalat áll, és a legmodernebb technológiák alkalmazásával készülnek, hogy Ön mindig a legjobbat kapja. Az ACERBIS márka hírneve és elismertsége garancia a kiváló minőségre és az innovációra.

Ajánlott Használat

Ezt a rostélyt elsősorban motorosok számára ajánljuk, akik rendszeresen közlekednek városban és terepen egyaránt. Az időjárási körülményektől függetlenül biztosítja a tiszta látást és a megfelelő védelmet. Használata különösen ajánlott hosszantartó motorozás során, amikor különösen nagy jelentősége van a kényelemnek és a megbízhatóságnak.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be az ACERBIS VISOR Profile timebomb – BLACK/RED AC 0017658.323 rostélyt még ma! Tekintse meg többi termékünket is, és találja meg a legjobb kiegészítőket motorkerékpárjához.

#Szín Fekete/Piros (323)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges