ACERBIS VISOR IMPACT BOMBSHELL (KÉK * NARANCSSÁRGA * PIROS) AC 0017107

Gyártó:
Cikkszám:
750859
Gyári cikkszám:
AC 0017107

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS VISOR IMPACT BOMBSHELL (KÉK * NARANCSSÁRGA * PIROS) AC 0017107

  • Kék (040)
  • Narancs (010)
  • Piros (110)
3-14 nap
Rendelhető

Termék: ACERBIS VISOR IMPACT BOMBSHELL (KÉK * NARANCSSÁRGA * PIROS) AC 0017107

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Sisakrostély

Gyártó: ACERBIS

Webshopunk különleges figyelmet fordít a motoros kiegészítők és felszerelések kiválasztására, hogy Ön csakis a legmegbízhatóbb és legkiválóbb minőségű termékek közül választhasson. Az ACERBIS VISOR IMPACT BOMBSHELL (KÉK * NARANCSSÁRGA * PIROS) AC 0017107 egy olyan sisakrostély, amely mind dizájnjával, mind funkcionalitásával kitűnik a piacon.

Az ACERBIS név már évtizedek óta garancia a kiválóságra a moto-cross és off-road motorosok körében. Ez a sisakrostély nemcsak védelmet nyújt, hanem hozzáadott stílust és egyedi megjelenést is biztosít minden motoros számára. Az ACERBIS VISOR IMPACT BOMBSHELL színei - a kék, narancssárga és piros - tökéletes harmóniát alkotnak, amelyek dinamikus megjelenést kölcsönöznek a motoros teljes felszerelésének.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőség: Az ACERBIS termékeit mindig a legjobb anyagokból és technológiával gyártják, ami ezen sisakrostély esetében is garantált.
  • Stílusos dizájn: A kék, narancssárga és piros színkombináció modern és stílusos megjelenést biztosít.
  • Ergonómikus kialakítás: Az ergonómiai szempontokat figyelembe véve tervezték, így hosszú távon is kényelmes viseletet garantál.
  • Védelmi funkció: Az ütések és karcok elleni védelem mellett UV-védelemmel is ellátott, ami növeli az élettartamát és a használhatóságát.
  • Könnyű felszerelhetőség: Az egyszerű és gyors felszerelhetőség érdekében a legmodernebb rögzítési technikákat alkalmazzák.

Felhasználás:

A motorosok számára a sisak legfontosabb kiegészítője a rostély, amely biztonságot nyújt a vezetés során. Az ACERBIS VISOR IMPACT BOMBSHELL nemcsak védelmi funkcióval bír, de a stílusos megjelenés és a kiváló minőség is hozzájárul ahhoz, hogy a motoros élmény teljes legyen. Legyen szó versenyről vagy szabadidős motorozásról, ez a sisakrostély ideális választás minden motoros számára.

Webshopunkban könnyen, gyorsan és egyszerűen megvásárolhatja az ACERBIS VISOR IMPACT BOMBSHELL-t. Rendelje meg most, és élvezze az extra védelmet és stílust, amit ez a kiváló minőségű termék nyújt!

#Szín Kék (040)
#Szín Piros (110)
#Szín Narancs (010)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges