ACERBIS VISOR IMPACT ALL STARS - WHITE/RED AC 0017110.239

Gyártó:
Cikkszám:
750858
Gyári cikkszám:
AC 0017110

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS VISOR IMPACT ALL STARS - WHITE/RED AC 0017110.239

  • Fehér/Piros (239)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS VISOR IMPACT ALL STARS - WHITE/RED AC 0017110.239

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Sisakrostély

Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS egy jól ismert és megbízható márka a motoros felszerelések és alkatrészek piacán. Az ACERBIS VISOR IMPACT ALL STARS - WHITE/RED AC 0017110.239 egy kiváló minőségű sisakrostély, amely nemcsak egyedi megjelenést biztosít, hanem hozzájárul a motoros biztonságához is.

Egyedülálló design

Ez a sisakrostély fehér és piros színkombinációjával rendelkezik, amely stílusos és modern kinézetet kölcsönöz a motorkerékpár sisakjának. Egy ACERBIS sisakrostély segítségével kifejezheted egyedi stílusodat és még vonzóbbá teheted a motorozás élményét.

Kiemelkedő védelem

Az ACERBIS VISOR IMPACT ALL STARS sisakrostély kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú távú használatot. A speciális kialakítás biztosítja, hogy a rostély optimális védelmet nyújtson az arcodnak, miközben motorozol. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ellenáll az ütéseknek és karcoknak, ami különösen fontos a biztonság szempontjából.

Kényelmes és könnyen használható

Az ACERBIS sisakrostély könnyen felszerelhető és levehető, így egyszerűen cserélheted vagy tisztíthatod. A rostély rögzítési rendszere stabil és biztonságos, így nem kell aggódnod amiatt, hogy használat közben elmozdul vagy leesik. Emellett a rostély annak garantálása érdekében, hogy kényelmes viseletet biztosítson, ergonomikusan van kialakítva, így nem okoz nyomást vagy kényelmetlenséget akár hosszabb úton sem.

Optimális látásviszonyok

Az ACERBIS VISOR IMPACT ALL STARS átlátszó kialakítással rendelkezik, amely biztosítja, hogy mindig tiszta és éles képet kapj a motorozás közben. Az áttetszőség és a megfelelő fényvisszaverődés segít csökkenteni a szemfáradtságot és fokozza a reakcióidődet, ami különösen előnyös lehet gyors tempójú motorversenyek során.

Rendelj most!

Ha egy olyan sisakrostélyt keresel, amely egyesíti a stílust, a kényelmet és a biztonságot, akkor az ACERBIS VISOR IMPACT ALL STARS - WHITE/RED AC 0017110.239 a tökéletes választás. Rendelje meg webshopunkon keresztül és élvezze a minőségi ACERBIS termékek előnyeit minden egyes motorozás alkalmával!

#Szín Fehér/Piros (239)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges