ACERBIS VISELŐPÓTLÁS X-PRO SISAKHOZ (KÉK/SÁRGA * FEHÉR) AC 0016829

Gyártó:
Cikkszám:
750875
Gyári cikkszám:
AC 0016829

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS VISELŐPÓTLÁS X-PRO SISAKHOZ (KÉK/SÁRGA * FEHÉR) AC 0016829

  • Fehér (030)
  • Kék/Sárga (248)
3-14 nap
Rendelhető

Termékleírás:

ACERBIS VISOR REPLACEMENT FOR X-PRO HELMET (BLUE/YELLOW * WHITE) AC 0016829 - ez a látványos és innovatív sisakrostély kifejezetten az X-PRO sisakokhoz készült, garantált minőséggel és megbízhatósággal. Ha motorkerékpár-rajongó vagy, akkor biztosan tudod, hogy mennyire fontos egy sisakrostély, amely nem csak védelmet nyújt, hanem stílust is kölcsönöz viselőjének.


A egyedi kék és sárga színkombinációval ez a rostély trendi és figyelemkeltő. Nem csak esztétikai előnyei vannak, hanem technikai szempontból is magasan teljesít. A típus különleges kialakítása révén kiváló látómezőt és védelmet nyújt a különböző időjárási körülmények között.


Az ACERBIS márka évek óta vezető szerepet tölt be a motoros ruházat és kiegészítők piacán. Termékeik kiemelkednek a minőségükkel és a tartósságukkal. Ez a sisakrostély nem kivétel. Az anyag felhasználása során az ACERBIS különös figyelmet fordított arra, hogy a rostély ne csak erős és megbízható legyen, de könnyű is, így nem növeli meg jelentősen a sisak súlyát.


A csere és felszerelés rendkívül egyszerű, így bárki elvégezheti otthon, különleges szerszámok nélkül. A beépített UV-védelem biztosítja, hogy a visor hosszú ideig megőrizze színét és átláthatóságát, még az erős napfényben is. Emellett a speciális bevonat segít megvédeni a karcolásoktól és más mechanikai sérülésektől.


Fontos megemlíteni, hogy a termék kompatibilitása kifejezetten az X-PRO sisakokkal biztosított. Ellenőrizd a sisakmodellt a vásárlás előtt, hogy megbizonyosodj róla, a megfelelő cserealkatrészt választottad.


  • Szín: Kék/Sárga * Fehér
  • Kompatibilitás: Kifejezetten X-PRO sisakokhoz
  • Anyag: Könnyű és erős polikarbonát
  • Beépített UV-védelem: Hosszú időn át megőrzi színét és átláthatóságát
  • Könnyű felszerelés: Nem szükséges különleges szerszámok hozzá

Ezzel a csere rostéllyel megőrizheted a sisakod eredeti megjelenését és funkcióját anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a minőség vagy a kényelem terén. Böngéssz tovább webshopunkban, és találd meg a legmegfelelőbb tartozékokat és kiegészítőket a motorodhoz!

#Szín Fehér (030)
#Szín Kék/Sárga (248)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges