ACERBIS Sisakrostély Masayuki AC 0016029

Gyártó:
Cikkszám:
750564
Gyári cikkszám:
AC 0016029

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS Sisakrostély Masayuki AC 0016029

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Sisakrostély Masayuki AC 0016029 - Kiváló Minőségű Sisak Tartozék

Az ACERBIS Sisakrostély Masayuki AC 0016029 a motorosok számára tervezett prémium kategóriás sisak tartozék. Az ACERBIS márka a motoros felszerelések piacán jól ismert megbízhatóságáról és tartósságáról. Ez a sisakrostély nemcsak megvédi az arcodat a szél, por, és más környezeti hatások ellen, hanem optimális látási viszonyokat is biztosít a legkülönbözőbb időjárási körülmények között.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Erősen karcálló: Az ACERBIS Sisakrostély Masayuki AC 0016029 különleges bevonattal rendelkezik, amely ellenáll a karcolásoknak, így hosszú távon is tiszta látást biztosít.
  • UV védelem: A rostély anyaga UV-szűréssel van ellátva, amely megvédi a szemedet a nap káros sugárzásaitól, miközben nem torzítja a látott képet.
  • Aerodinamikai tervezés: A sisakrostély aerodinamikai kialakítása minimalizálja a szélzajt és a turbulenciát, így növelve a komfortot hosszabb motoros utak során is.
  • Könnyű tisztíthatóság: A rostély könnyen tisztítható anyagból készült, amely gondoskodik arról, hogy mindig tiszta és átlátható maradjon. Csak egy nedves rongy és egy enyhe tisztítószer szükséges hozzá.
  • Könnyű csatlakoztatás: Az egyszerű csatoló rendszer segítségével gyorsan és könnyedén cserélhető, így bármikor használatra kész állapotban tartható.

Alkalmazási Terület:

Az ACERBIS Sisakrostély Masayuki AC 0016029 ideális választás mind az amatőr, mind a profi motorosok számára. Legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb motoros túrákról, ez a termék minden helyzetben helytáll. Különösen ajánlott azoknak, akik gyakran motoroznak változó időjárási körülmények között, hiszen bármilyen helyzetben megőrzi a látás tisztaságát és a maximális biztonságot.

Összefoglalás

Az ACERBIS Sisakrostély Masayuki AC 0016029 na nem csak egy átlagos sisak kiegészítő, hanem egy kiváló minőségű, megbízható és funkcionális termék, amely növeli a motoros biztonságát és kényelmét. Amennyiben egy igazán tartós és prémium minőségű sisakrostélyt keresel, az ACERBIS terméke kiváló választás. Ne felejtsd el, hogy a megfelelő sisakrostély nemcsak a kényelmedet szolgálja, hanem a biztonságodat is növeli az utakon.

Vásárold meg most az ACERBIS Sisakrostély Masayuki AC 0016029-et webshopunkban, és élvezd a maximális védelmet és a kiváló látásélményt minden motoros utadon!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges